НБУ курс:

USD

41,45

+0,04

EUR

46,11

--0,01

Готівковий курс:

USD

41,75

41,65

EUR

46,63

46,45

Мама Ілона Маска українським жінкам: "Не робіть вік 60+ проблемою для себе... Ми живемо до 100 років"

Мама Ілона Маска українським жінкам: "Не робіть вік 60+ проблемою для себе... Ми живемо до 100 років"

Мей Маск, канадсько-південноафриканська модель, дієтолог і мама одного з найбагатших людей у світі Ілона Маска, у свої 73 роки працює моделлю для високої моди, пише книги та читає лекції по всьому світу про старіння, підприємництво та про те, як після 50 -60 років залишатися активною і досягати нових цілей та вершин. В інтерв'ю виданню womo.ua вона розповіла своє бачення ситуації, коли для українських жінок вік 60+ стає радше проблемою, ніж просто новою віхою у житті.

Економічна відповідальність: Топ платників податків 2024
Якщо ваша компанія входить до топ-10 підприємств своєї галузі, якщо вона свідомо будуєте “білий бізнес” та чесно платить податки задля підтримки держави — запрошуємо взяти участь у проєкті “Економічна відповідальність: Топ платники податків 2024”
Заповнити анкету

"Чому в Україні вік 60+ стає для жінок великою проблемою? Чому відсутня мотивація? Чому онуки мають бути єдиною причиною для щастя? Не робіть вік 60+ проблемою для себе. Робіть те, що ви завжди хотіли зробити, щоб показати людям, що ви актуальні і цікаві. Якщо хтось заважає вам, то у вас повинен бути план. Якщо у вас немає мотивації і ви вважаєте за краще бути зі своїми онуками, то будьте щасливі. Ви повинні вибрати, чим ви хочете займатися все життя, що залишилося", — заявила Мей Маск.

За її словами, її мама не проводила час зі своїми онуками, вона до 96 років працювала художником, після чого стежила за всіма подорожами своїх дітей та онуків та із задоволенням пізнавала світ.

"Ви - єдина людина, яка може мотивувати себе. Ви повинні вирішити, які проекти цікаві та приносять радість, а потім ви повинні їх реалізовувати. Якщо у вас недостатньо досвіду, щоб розпочати новий бізнес, почніть нове хобі. Якщо вам доводиться працювати, вам потрібно знайти те, що вам подобається робити і де люди оцінять ваш досвід і мудрість. 50 років означає, що половина життя позаду. Ми живемо до 100 років. Насолоджуйтесь наступними 50 роками", — упевнена Маск.

Повне інтерв'ю Мей Маск для дайджесту ділової жінки читайте тут .