Школи повного дня запрошують дітей на навчання у Львові та Києві

Школи повного дня запрошують дітей на навчання у Львові та Києві

Команда мережі шкіл КМДШ у Києві та Львові активно працює над тим, щоб і нинішні, і нові учні розпочали навчальний рік з чіткими алгоритмами, форматами та сценаріями

Не припиняти навчатися та навчати під час війни – значить захищати освітній фронт. А ще це означає розвиватися, щоб розвивати нашу країну. Учні мережі шкіл КМДШ, як і багато інших школярів України, під час війни навчалися онлайн, навіть з різних куточків світу. 

Не так мріяли завершити навчальний рік українські діти, але сподіваємося, що з вересня кожен першокласник та школяр розпочне навчання в улюбленій школі: чи то в традиційному форматі, чи в якомусь абсолютно іншому, але добре продуманому, а головне, ефективному. 

Команда мережі шкіл КМДШ у Києві та Львові активно працює над тим, щоб і нинішні, і нові учні розпочали навчальний рік з чіткими алгоритмами, форматами та сценаріями. Школи запрошують дітей на навчання у Львові та Києві – з 1 по 11 клас.

КМДШ – це:

  • 10 років досвіду, три школи у двох містах України, три випускні класи.
  • Авторські програми, зокрема, формаційна програма, яка покликана сприяти виникненню та розвитку компетенцій сучасної людини. Це відбувається через групові проекти, індивідуальні бесіди з тьютором чи ментором, студії тощо.
  • Поглиблене вивчення англійської мови із залученням носіїв. КМДШ у Львові підтвердила статусу офіційного центру з підготовки до Кембриджських іспитів; учні київської КМДШ здобули перемогу в одному з раундів Harvard College World Schools Debate Invitational 2021. В цих дебатах взяли участь понад 185 команд із усього світу.
  • Професійні занурення у старшій школі, профорієнтаційні факультети, на яких викладають відомі українські підприємці, представники медіа та IT. 
  • Проектний підхід. Десятирічний досвід школи показує, що навчання через проекти є ефективним, адже учні засвоюють знання комплексно, вчаться генерувати ідеї, в дітей розвивається навичка аналізу та критичного мислення. Наприклад, в школі започаткували конкурс бізнес-ідей «Бомба -ракета», на якому учні представляють ідеї власних стартапів, пропонують стратегії розвитку на ринку України, а оцінює проекти журі – відомі українські підприємці. 
  • Окрім практичного підходу до навчання, у школі виділено п’ять базових цінностей, якими керується і команда, і учні – відповідальність, розвиток, креативність, повага, взаємодія. Формування кожної із цих цінностей інтегроване у все життя школи. 

Запалити вогник дослідництва, мотивувати, зарядити на творення, дати інструмент, за допомогою якого дитина зможе вчитися та оновлювати знання як у 8, так і в 18 чи 28 років – одне з головних завдань школи. 

Дізнатися більше про навчання можна на сайті школи.