Допоможе дізнатися, чи всі у безпеці: застосунок для чекіну команди від MacPaw тепер у вільному доступі

Під час війни команда MacPaw розробила застосунок Together App для щоденних чекінів
Під час війни команда MacPaw розробила застосунок Together App для щоденних чекінів

Together App допоможе компаніям, організаціям та бізнесам впевнитися, чи кожна людина в їхній команді перебуває у безпеці, а також дізнатися, якщо хтось потребує допомоги.

Під час війни команда MacPaw розробила застосунок Together App для щоденних чекінів спеціалістів команди, щоб розуміти, де знаходяться колеги і чи всі у безпеці. Кожного дня бот надсилає в Slack повідомлення членам команди із проханням зачекінитися до 12:00 і надати інформацію про їхнє місцезнаходження, самопочуття та можливість брати участь у роботі. Інтерактивна мапа дозволяє в реальному часі бачити місцезнаходження колег, розуміти, чи потрібна комусь допомога, а також об'єднуватися з тими, хто поруч.

Тепер зстосунок є у загальному доступі на GitHub.

Щоб використовувати застосунок у команді, вам знадобиться:

— Slack Workspace

— 1 година для налаштування

— $7 на місяць на Heroku App.

Задля економії часу Together App використовує геолокацію браузера для чекіну. З метою безпеки в базі даних зберігаються лише координати міста колег, а не їхнє точне місцезнаходження. За бажанням люди можуть відмовитися від чекінів або попросити не відображати їхнє місцезнаходження на загальній мапі.

“Під час кризи люди швидко переміщуються, зв’язок порушується, а умови безпеки швидко змінюються. Together App допомагає командам залишатися згуртованими і підтримувати один одного у непростий час, — розповідає Рей Іст, продакт-менеджер MacPaw і один із розробників застосунку. — Мапа також допомагає координувати логістику і гуманітарну допомогу. Наприклад, можна швидко подивитися, хто із колег наразі перебуває у Миколаєві, щоб допомогти мені координувати евакуацію. Аби ніхто не залишився позаду, адже ми маємо триматися разом.”