НБУ

USD

41,30

--0,05

41,30

--0,05

Готівковий

USD

41,52

-0,00

41,43

-0,00

EUR

46,05

-0,00

45,85

-0,00

Відремонтували пошкоджений міст між Черніговом та Києвом

Відремонтували пошкоджений міст між Черніговом та Києвом

Відремонтував пошкоджений вибухом під час російської окупації міст між Черніговом та Києвом. Наразі забезпечено проїзд через міст на Чернігівщині на трасі М-01 Київ – Чернігів – Нові Яриловичі.

Про це повідомляє "Укравтодор".

"Забезпечено проїзд через пошкоджений міст на Чернігівщині на трасі М-01 Київ – Чернігів – Нові Яриловичі. Спочатку територію обстежили та розмінували сапери, далі розібрали завали зруйнованої штучної споруди, встановили нові бетонні плити прогонової будови, зверху – шар гідроізоляції та - йдеться у повідомленні.

Наголошується, що траса М-01 Київ-Чернігів взяла на себе удар ще на початку повномасштабного вторгнення. Цим шляхом російські окупаційні війська проникли на територію України через білоруський КПП «Нові Яриловичі» і йшли у наступ на Київ та Чернігів. Через військові дії дорога зазнала серйозних руйнувань.

Дорога М-01 – це найкоротший транспортний зв'язок Чернігова з Києвом. Тут уже проведено розбір завалів великого мосту через річку. Десна на об'їзній Чернігова та планується відкриття руху південним під'їздом до Чернігова через понтон.

Зазначимо, що міст біля села Демидів у Вишгородському районі Київської області, зруйнований блискавкою 29 червня, планують відновити протягом трьох тижнів.