НБУ курс:

USD

41,09

-0,00

EUR

45,59

-0,00

Готівковий курс:

USD

41,35

41,30

EUR

45,95

45,80

ГУР МО отримало допомогу від БФ молодіжної ініціативи "Надія" та "Батальон волонтер"

ГУР МО отримало допомогу від БФ молодіжної ініціативи "Надія" та "Батальон волонтер"
Фото: https://t.me/bochkala_war

Благодійний фонд молодіжної ініціативи «Надія», спільно з Благодійним фондом «Батальон волонтер» та партнерами, передав допомогу Головному управлінню розвідки МО та особисто її керівнику Кирилу Буданову.

Благодійники передали ГУР автомобіль, потужні зарядні станції, генератор, мавіки, fpv-дрони та символічний подарунок - старовинні карти України. Зібрати великий вантаж допомогли меценати - Святослав Нечипоренко (EDG Group), Олександр Запишний, Олег Кобра та родина Герег.

«Разом з фондом «Надія» ми регулярно допомагаємо Силам оборони України, в тому числі - і нашим героїчним розвідникам. Бійці ГУР під керівництвом генерал-лейтенанта Кирила Буданова не лише займаються розвідкою, а і безпосередньо беруть участь у найзапекліших боях, планують і реалізують блискучі спецоперації як на території України, так і за її межами. Результати їхньої роботи, більшість з яких, звісно, залишаються в таємниці, колись неодмінно увійдуть в підручники з історії та військової справи. Тому допомогти героям-розвідникам і передати необхідні засоби особисто Кирилу Олексійовичу - велика честь для нас і наших партнерів», - розповів перший заступник голови комітету ВР з питань здоровʼя нації, голова наглядової ради БФ молодіжної ініціативи «Надія» Валерій Дубіль.

Роман Бочкала зауважив, що БФ «Батальон волонтер» та аудиторія телеграм каналу Bochkala_war зібрали допомогу Силам оборони України на понад 60 000 000 грн., 95 авто; 200+ мавіків різних модифікацій; 500 FPV-дронів; 40 РЕБ; + зарядні станції, бронежилети, шоломи, спальники, шини, рації планшети та ремонти техніки.

«Значна частина цієї допомоги була спрямована саме бойовим підрозділам Головного управління розвідки, які демонструють велику ефективність у полі бою - є взірцем мужності та професіоналізму», - зауважив Бочкала.

Раніше команда фонду «Надія» спільно з партнерами передавала для потреб різних підрозділів ГУР два авто, більше сотні fpv-дронів, старлінки, дрони та тепловізори. За словами розвідників, уся надана допомога допомагає бійцям виконувати бойові завдання на найгарячіших ділянках фронту.