НБУ курс:

USD

41,45

+0,04

EUR

46,11

--0,01

Готівковий курс:

USD

41,80

41,70

EUR

46,60

46,41

Німеччина спрямує майже €50 мільйонів на лікування українських військових

Німеччина спрямує майже €50 мільйонів на лікування українських військових
Фото: ua.depositphotos.com

Німеччина виділяє додатково до 50 мільйонів євро на госпіталізацію та лікування поранених українських військових. 

Економічна відповідальність: Топ платників податків 2024
Якщо ваша компанія входить до топ-10 підприємств своєї галузі, якщо вона свідомо будуєте “білий бізнес” та чесно платить податки задля підтримки держави — запрошуємо взяти участь у проєкті “Економічна відповідальність: Топ платники податків 2024”
Заповнити анкету

Про це повідомило посольство ФРН в Україні у соцмережі Х.

Згідно з повідомленням, витрати на стаціонарне лікування поранених на війні в майбутньому будуть покриті Федеральним відомством з надання адміністративних послуг без бюрократичних процедур.

"Протягом двох з половиною років в Україні щодня гинуть люди через кровопролитну війну Путіна. Багато солдатів і цивільних осіб зазнають страшних поранень. Нам було ясно з самого початку: ми підтримуємо Україну та людей, які зазнають неймовірних страждань. Ми вже евакуювали 1173 тяжко поранених та постраждалих українських солдатів та мирних жителів та лікуємо їх у німецьких клініках. Ця допомога є імперативом людства – і ми продовжуватимемо її всіма силами", - заявила міністр внутрішніх справ Ненсі Фезер, йдеться на сайті німецького уряду.

Нагадаємо, днями уряд Німеччини оголосив про надання додаткових 100 мільйонів євро зимової допомоги для енергозабезпечення України.

Фото: ua.depositphotos.com