НБУ курс:

USD

41,21

-0,00

EUR

45,96

-0,00

Готівковий курс:

USD

41,53

41,47

EUR

46,45

46,30

Росіяни обстріляли сортувальне депо та відділення “Нової пошти” в Одесі (ВІДЕО)

одеса, нова пошта, обстріл, ракета
Скриншот із відео, опублікованого "Новою поштою"

Увечері 1 травня російська армія атакувала Одесу балістичними ракетами. Про ворожий обстріл повідомив очільник Одеської ОВА Олег Кіпер.

Економічна відповідальність: Топ платників податків 2024
Якщо ваша компанія входить до топ-10 підприємств своєї галузі, якщо вона свідомо будуєте “білий бізнес” та чесно платить податки задля підтримки держави — запрошуємо взяти участь у проєкті “Економічна відповідальність: Топ платники податків 2024”
Заповнити анкету

Голова обласної військової адміністрацій сповістив про щонайменше 13 постраждалих та потужну пожежу на місці влучання.

Російські ракети поцілили у сортувальне депо та відділення “Нової пошти”, йдеться у дописі компанії. Зазначається, що загиблих чи постраждалих серед працівників пошти немає.

Співзасновник "Нової пошти" Володимир Поперешнюк уточнив, що всі 18 людей, які були на зміні, встигли сховатися у бомбосховище. За попередніми даними, постраждало близько 900 відправлень. 

У компанії наголосили, що оціночна вартість усіх посилок, які були знищені внаслідок удару, буде компенсована клієнтам у повному обсязі. Водночас відправлення, які були в дорозі, перенаправлені на 3-тє відділення “Нової пошти” в Одесі.

Нагадаємо, увечері 29 квітня ворог здійснив ракетний удар по Одесі. Загинули три жінки й один чоловік. Постраждало 32 людини. Серед них - двоє дітей (16 та 5 років) та одна вагітна жінка. 

Унаслідок атаки загорівся розташований на березі моря маєток колишнього депутата Верховної Ради, ексголови Вищої ради юстиції, ексголови Центральної виборчої комісії, ексректора Одеської юридичної академії Сергія Ківалова. Сам він перебував на місці і отримав поранення у стегно. Пожежу ж було ліквідовано на площі 600 квадратних метрів.