НБУ курс:

USD

41,17

--0,04

EUR

45,95

--0,01

Готівковий курс:

USD

41,55

41,46

EUR

46,45

46,30

monobank запустив нову функцію, яка заповнює всі дані при онлайн-замовленнях

покупки
Фото: indeksonline.net

Клієнти monobank зможуть легко робити онлайн-замовлення завдяки новій функції, яка автоматично заповнить всі дані за користувача. 

Економічна відповідальність: Топ платників податків 2024
Якщо ваша компанія входить до топ-10 підприємств своєї галузі, якщо вона свідомо будуєте “білий бізнес” та чесно платить податки задля підтримки держави — запрошуємо взяти участь у проєкті “Економічна відповідальність: Топ платники податків 2024”
Заповнити анкету

Про це повідомив співзасновник monobank Олег Гороховський.

Він зауважив, що його, як і інших, дуже дратує процес онлайн-замовлень. Адже щоразу сайти запитують ім’я, номер телефону, електронну адресу, відділення пошти.

"Уявіть, на покупки онлайн у 2023 році витрачено 182 мільярди гривень, але клієнтський досвід має такий вигляд ніби в нього багато не інвестували. Всі роблять вигляд, що це зручно. Це не зручно", - наголосив Гороховський.

Саме тому mono розробив нову функцію, mono checkout - це кнопка замовлень на сайті, де потрібно лише авторизуватися через застосунок mono, і він автоматично заповнить всі дані за користувача: ім’я, номер та відділення пошти. 

Тепер оформлення замовлення займає максимум хвилину замість пʼяти.

"Такий досвід має стати новим стандартом у покупках, бо він робить краще всім. Покупці швидше купують, а продавці — більше продають, бо покупці швидше купують", - підсумував Гороховський.

Нагадаємо, користувачі monobank зможуть залишати відгуки про магазини, в яких вони здійснювали покупки, безпосередньо в мобільному застосунку банку.