McDonald’s відновлює роботу у Вінниці: в Україні вже працює 51 заклад

McDonald’s відновлює роботу у Вінниці: в Україні вже працює 51 заклад

У м.Вінниці сьогодні, 3 листопада, знову відкрилися McDonald’s на просп. Юності, 43-а та на вул. Соборній, 51-а.

Про це повідомила пресслужба компанії.

Зазначається, що ресторани працюють з 09:00 до 21:00 по всіх каналах продажу та дотримуються розширених правил безпеки, впроваджених в мережі McDonalds.

Заклади закриваються під час повітряної тривоги, щоб працівники та відвідувачі могли перейти у найближче укриття. При цьому команда оперативно видає уже оплачені замовлення, поки зупиняє виробничі процеси та вимикає обладнання перед закриттям. 

Ресторан продовжує роботу орієнтовно через годину після скасування тривоги: цей час потрібен на включення і налаштування обладнання та для підготовки працівників до роботи. Якщо повітряна тривога буде скасована менш ніж за годину до закриття, то ресторан відкриється наступного дня.

Також ресторани не працюють під час відключення електроенергії і продовжуватимуть роботу орієнтовно через годину після поновлення електропостачання.

Дізнатися про відкриття, графік роботи та перелік відкритих ресторанів можна з офіційних джерел інформації McDonald’s в Україні: на сайті та в мобільному застосунку McDonald’s (в AppStore та Google Play).

Наразі в Україні вже працює 51 заклад мережі ресторанів швидкого харчування McDonald's.

Зазначимо, McDonald's 2 листопада відновив роботу в Івано-Франківську, Броварах та Білій Церкві.