Українська команда NAVI з гри СS:GO ввійшла до трійки найпопулярніших команд 2022 року. Власник клубу Максим Кріппа прокоментував цю подію

Українська команда NAVI з гри СS:GO ввійшла до трійки найпопулярніших команд 2022 року. Власник клубу Максим Кріппа прокоментував цю подію

Українська команда NAVI з Counter-Strike: Global Offensive увійшла до трійки команд із найбільшою кількістю переглядів у 2022 році. Очолив рейтинг південнокорейський склад T1 із грою League of Legends від Riot Games, на другому місці закріпилися учасники RRQ Hoshi з Індонезії (Mobile Legends).

команда NAVI увійшла до трійки команд із найбільшою кількістю переглядів у 2022 році

За даними статистичного видання Escharts, у 2022 році матчі NAVI з СS: GO в середньому дивилися 384 тис. глядачів. Рекорд був поставлений під час великого міжнародного турніру PGL Major Antwerp 2022. Тоді протистояння команди Олександра "s1mple" Костилєва та Faze Clan зібрало біля екранів величезну кількість глядачів із піком у 2,1 млн осіб.

У 2022 році матчі NAVIз СS: GO в середньому дивилися 384 тис. глядачів

"Минулий рік був одним із найважчих для України та кіберспортивного клубу NAVI. У складі CS:GO відбулося кілька замін, через що на деяких турнірах команда виступала нестабільно. На жаль, нам не вдалося виграти ще один Major-турнір. Хочу подякувати всім фанатам, які в цей важкий час дивилися матчі NAVI та підтримували улюблену команду. 2,1 мільйони глядачів одночасно — вражаючий результат", — власник NAVI Максим Кріппа.

Нагадаємо, раніше український клуб NAVI провів благодійний турнір із Counter-Strike. На ньому виступили найкращі команди з усього світу. За час матчів вдалося зібрати $ 500 000. Незабаром вони будуть перераховані фонду United24, створеному з ініціативи президента України Володимира Зеленського, і підуть на закупівлю медичного обладнання для українських лікарів.

Крім цього, NAVI спільно з партнерами регулярно відправляють на фронт автомобілі для потреб ЗСУ.