Власник NAVI Максим Кріппа розповів про зміни у спонсорському складі організації за рік війни

Власник NAVI Максим Кріппа розповів про зміни у спонсорському складі організації за рік війни

Після майже місячної паузи на початку війни український кіберспортивний клуб NAVI відновив роботу в доступному форматі та почав висвітлювати матчі, публікувати відео та комунікувати із підписниками в соціальних мережах. Організація продовжила використовувати всі свої ресурси, щоб говорити всьому світу правду про війну та боротися з російською пропагандою.

NAVI оголосили, що одразу після початку повномасштабної війни розірвали відносини з російськими спонсорами, а пізніше провели низку заходів на підтримку мешканців України. Що стосується інших спонсорів, серед яких Puma, Logitech, GG.BET, Bybit, то всі вони підтримали співробітників і гравців клубу, а також запропонували посильну допомогу.

Максим Кріппа, власник NAVI, розповів про роботу клубу після початку війни:

«Нині понад 90 % наших співробітників перебувають в Україні. Вони не збираються залишати країну й роблять усе для перемоги в цій війні, яку розв`язала росія. З компаніями із країни-агресора ми співпрацювати не будемо в жодному разі, тому контракти з ними були розірвані ще в перші дні війни. Ми вдячні всім спонсорам, хто залишився з нами та підтримує Україну й нашу кіберспортивну сцену. Ми вже провели низку благодійних заходів, серед яких великий проєкт Born To Be Brave із United24, та не плануємо зупинятися на досягнутому».

NAVI — один із найпопулярніших кіберспортивних клубів у світі, за успіхами якого стежать мільйони геймерів. У складі Народжених Перемагати з CS:GO грає зірковий українець Олександр «s1mple» Костилєв. У рамках вищезгаданого проєкту Born To Be Brave він перерахував на придбання машин швидкої допомоги $ 100 000, а загальний збір проєкту сягнув $ 500 000.