НБУ курс:

USD

41,37

+0,02

EUR

46,04

+0,05

Готівковий курс:

USD

41,65

41,55

EUR

46,50

46,35

У застосунку NovaPay зʼявилася нова функція для зборів та оплати спільних рахунків

У застосунку NovaPay зʼявилася нова функція для зборів та оплати спільних рахунків
Ілюстрація: Преслужба NovaPay

У застосунку NovaPay зʼявилася нова функція — "Кейс". Її можна використовувати для усіх видів зборів, великих покупок та оплати спільних рахунків.

Економічна відповідальність: Топ платників податків 2024
Якщо ваша компанія входить до топ-10 підприємств своєї галузі, якщо вона свідомо будуєте “білий бізнес” та чесно платить податки задля підтримки держави — запрошуємо взяти участь у проєкті “Економічна відповідальність: Топ платники податків 2024”
Заповнити анкету

Про це повідомляє пресслужба NovaPay.

Згідно з повідомленням, клієнти можуть відкрити три види кейсів для різних цілей:

  • без конкретної мети по зібраним коштам – допоможе спланувати великі покупки, значущі витрати, чи просто накопичити кошти. Можна налаштувати автосписання із зарплати, інших надходжень або принагідно поповнювати;
  • із чіткою фінальною сумою – підходить для зборів, оскільки дозволяє встановити конкретну грошову ціль. Кошти можна накопичувати будь-яким зручним способом: поповнювати з карток різних банків, ділитись посиланням на кейс у соцмережах або месенджерах, через скан QR-коду;
  •  із фіксованою сумою для багатьох учасників – дозволяє збирати гроші, коли відома сума рівних платежів для різних учасників збору.

"Не треба більше писати повідомлення із сумами переказів друзям, достатньо лише поділитись посиланням на кейс", - зазначають в NovaPay.

Як відкрити "Кейс" у застосунку NovaPay

Для того, щоб відкрити "Кейс" у у застосунку NovaPay, достатньо зробити кілька кліків:

  • зайти у розділ "Кейс" в додатку; 
  • натиснути "Відкрити"; 
  • ввести назву чи ціль, на що йде збір; 
  • обрати тип Кейсу.

Як поповнити кейс

Поповнити кейс можна різними способами:

  • через додаток; 
  • за реквізитами IBAN; 
  • за посиланням; 
  • з допомогою Google Pay або Apple Pay; 
  • за QR-кодом.

При цьому із кейсу можна будь-якої миті зняти кошти – частково чи повністю.

Одночасно можна створити до 20 активних кейсів.

Наразі таким чином збирати кошти можуть громадяни України.

Про NovaPay

NovaPay - заснований у 2001 році міжнародний фінансовий сервіс, що входить до групи Nova і забезпечує фінансові послуги онлайн і офлайн у відділеннях "Нової пошти". Згідно з даними на сайті, у компанії працює близько 13 тис. співробітників у більш ніж 3,6 тис. відділеннях "Нової пошти" в усій Україні. За даними Національного банку України, у 2023 році компанія була лідером за внутрішньодержавними грошовими переказами - 32% від загального обсягу.

Кількість транзакцій через NovaPay у 2023 році сягнула 354 млн, що на 31% більше за показник 2022 року, а їхня сума зросла на 41% - до 235,5 млрд грн.

NovaPay стала першою небанківською компанією в Україні, яка представила свій власний мобільний застосунок.

Також нагадаємо, у застосунку NovaPay значно спростили оплату за реквізитами - тепер весь процес потребує всього двох кліків. А в середині липня в застосунку NovaPay з'явилась можливість відкрити рахунок для ФОПів онлайн.