Google відкриває набір на безкоштовну менторську програму для малих бізнесів

Google відкриває набір на безкоштовну менторську програму для малих бізнесів
Фото: ua.depositphotos.com

Google продовжує навчати українців розбудовувати свій бізнес та збільшувати прибутки у рамках програми "Зростайте з Google: програма для малих бізнесів". З 23 травня 2024 року учасники програми можуть подати аплікаційну форму на безкоштовну менторську програму, аби прокачати один із напрямків своєї справи індивідуально з експертами. 

Прокачайте маркетинг-стратегію свого бізнесу та знайдіть нові канали взаємодії з аудиторією на MRKTNG марафоні від MMR та Ekonomika+
25 червня топменеджери Ощадбанку, Укрзалізниці, NOVA (Нової пошти), Kernel, Ковальська та ще 25+ великих компаній розкажуть, які стратегії та канали просування підійдуть саме вашому бізнесу.
Забронювати участь

Про це йдеться в офіційному блозі Google  Україна.

"Ментор зможе стати тією людиною, яка віртуально візьме учасників за руку й проведе крізь зміни та трансформації, які відкладали, на які було недостатньо експертизи, на які все ніяк не наважувалися", - розповідають в компанії.

Там зазначають, що під час роботи з ментором власники малих бізнесів зможуть пропрацювати конкретні запити, які не дозволяють рости й збільшувати прибутки: від фінансового планування, налагодження процесів до побудови воронки продажів та написання грантових заявок на розвиток бізнесу. 

Хто може взяти участь?

  • Підприємці без команди, які думають над тим, як можна вийти на новий рівень, заробляти більше та нарешті мати вихідні; 
  • Підприємці з невеликою командою, які досі контролюють усі процеси й надто втомлені, аби думати про масштабування та стрімке збільшення прибутку; 
  • Люди з ідеєю власного бізнесу, які ще не мали можливості розпочати реалізацію, але мають готовий концепт і готові під час менторської програми стартувати.

Що зробити для того, щоб взяти участь у менторській програмі

Аби взяти участь у трьохмісячній менторській програмі, потрібно з 23 травня по 6 червня 2024 року включно зареєструватися на сайті "Зростайте з Google: програма для малих бізнесів", а також:

  • оцінити свій бізнес за методом "Коло зростання бізнесу"; 
  • заповнити аплікаційну форму на участь у менторській програмі. 

Детальніше про програму можна почитати на сайті.

Що отримає кожен учасник менторської програми?

  • Три індивідуальні годинні зустрічі із менторами;
  • Завдання для виконання між зустрічами;
  • Щомісячні зустрічі наживо, де експерти розберуть теми критично важливі для бізнесу;
  • Спілкування з однодумцями у невеликих групах;
  • Вирішений запит наприкінці менторської програми.

Більше інформації про "Зростайте з Google: програма для малих бізнесів" й реєстрація на менторську програму за посиланням.

Google також пропонує інші корисні ресурси для бізнесу – більше інформації на освітньому хабі Google Знання.

Google запустила безоплатні онлайн-програми для малого та середнього бізнесу в Україні

Нагадаємо, у березні 2024 року з метою допомогти українським компаніям масштабуватись, підвищити конкурентоспроможність та захистити власну справу від кіберзагроз, компанія Google запустила три безоплатні програми:

Навчання проходитиме онлайн, а долучитися можна як до однієї, так і до кількох програм одночасно.

Також додамо, що нещодавно технологічний гігант Google запустив другий фонд в рамках ініціативи Startup Ukraine Support Fund з бюджетом у розмірі 10 млн доларів для підтримки українських стартапів протягом 2024 та 2025 років.

Фото: ua.depositphotos.com