НБУ курс:

USD

41,41

+0,05

EUR

46,12

+0,12

Готівковий курс:

USD

41,80

41,72

EUR

46,60

46,44

Деякі iPhone та iPad більше не підтримуватимуть Netflix: яких моделей це стосується

Деякі iPhone та iPad більше не підтримуватимуть Netflix: яких моделей це стосується
Ілюстрація: ua.depositphotos.com

Стрімінговий сервіс фільмів і серіалів Netflix припинить підтримку деяких старих iPhone та iPad. Зокрема, компанія більше не надаватиме оновлення, сумісні з пристроями під управлінням iOS 16.

Економічна відповідальність: Топ платників податків 2024
Якщо ваша компанія входить до топ-10 підприємств своєї галузі, якщо вона свідомо будуєте “білий бізнес” та чесно платить податки задля підтримки держави — запрошуємо взяти участь у проєкті “Економічна відповідальність: Топ платники податків 2024”
Заповнити анкету

Про це пише 9to5mac.

З останнім оновленням програми Netflix для iOS користувачі були попереджені про припинення підтримки iOS 16. Такі пристрої, як iPhone X і iPad Pro першого покоління, є одними з тих, які не можна оновити до iOS 17, а отже, вони більше не підтримуватимуть останню версію Netflix.

"Ми оновили додаток Netflix! Щоб користуватися останньою версією, інсталюйте iOS 17 або пізнішу", — йдеться в сповіщенні, яке відображається на пристроях, на яких запущено додаток Netflix на iOS 16.

Видання пише, що на даний момент користувачі iOS 16 все ще можуть ігнорувати сповіщення та продовжувати використовувати додаток Netflix, але він припинить роботу в майбутньому.

Пристрої, які не можна оновити до iOS 17 і новіших версій:

  • iPhone 8
  • iPhone 8 Plus
  • iPhone X
  • iPad 5 (2017)
  • iPad Pro 1-го покоління.

"Якщо у вас є один із цих пристроїв і ви користуєтеся Netflix, настав час подумати про покупку нового телефону чи планшета. Програма Netflix доступна в App Store для iPhone, iPad і Apple TV", - йдеться в повідомленні.

У Netflix додали, що оновлення додатків не лише додають нові функції, але й містять виправлення помилок і виправлення безпеки.

Додамо, вперше з 17 листопада 2021 року акції Netflix досягли рекордного рівня. Вартість акцій зросла на 43% цього року, що призвело до збільшення ринкової капіталізації компанії на 90 мільярдів доларів.

Джерело фото: ua.depositphotos.com