Samsung запустила бета-тестування Android-оболонки One UI 6

Samsung Galaxy S23 Ultra, смартфон
Samsung Galaxy S23 Ultra. Фото: Depositphotos

Компанія Samsung запустила програму бета-тестування оболонки One UI 6 на базі Android 14. Про це пише The Verge.

Побудуйте ефективну HR-стратегію вашого бізнесу HR Wisdom Summit від Delo.ua та Ekonomika+
17 липня HR-лідери OLX Робота, Shell, ArcelorMittal та ще понад 30 великих компаній поділяться найкращими практиками адаптації ветеранів у робоче середовище, підтримання ментального здоров’я команди, наймання в умовах кадрового голоду та використання інновацій в HR
Забронювати участь

Зазначається, що основними змінами стали спрощений дизайн і більше можливостей для налаштування.

Наприклад, пристрої фірми отримають новий шрифт за замовчуванням і нові смайли, які можна використовувати на клавіатурі Samsung. Також компанія оновила зовнішній вигляд панелі швидкого доступу, щоб можна було легше переходити до часто використовуваних функцій.

Тепер зверху відображаються великі кнопки для ввімкнення/вимкнення Wi-Fi і Bluetooth, під якими розташована панель 4×4. Далі розташований повзунок яскравості з елементами керування темним режимом і екраном для комфорту очей. Ще нижче є кнопка функції Smart View, яка дозволяє виводити відображення дисплея на компʼютер, та елемент керування пристроями розумного будинку.  

Панель швидкого доступу в One UI 6. Фото: Max Weinbach / X (Twitter)

Що стосується налаштувань, то One UI 6 дозволить привʼязувати певні екрани блокування до режимів і сценаріїв (сон, тренування, відпочинок тощо).

Наразі бета-версія One UI 6 доступна лише в лінійці Galaxy S23 і лише  в США, Німеччині та Південній Кореї.

Джерело фото: ua.depositphotos.com