Комплекс будинків на природі УЛІС презентував аудіогід “Подорож у Київське Полісся”

Комплекс будинків на природі УЛІС презентував аудіогід “Подорож у Київське Полісся”
Проєкт народився завдяки експедиції, яку було проведено майстернею GPS-аудіоподорожей «RoadDREAM»
  • Яке село лежить на дні Київського моря?
  • Де саме на Київщині жив співзасновник  кіноакадемії «Оскар» Лазар Меїр?
  • В якому селі можна скуштувати смачну італійську каву від справжнього італійця?

УЛІС — комплекс будинків на природі, де слухають тишу, а чують себе, презентував соціальний імерсивний проєкт “Подорож у Київське Полісся”. 

Це аудіогід від Києва до УЛІСа, який поєднує GPS-аудіопрогулянки містом та етнографічні експедиції невідомими місцевостями. У цьому форматі слухачі мають безрозривний аудіосупровід у міжміських подорожах. Гід знайомить з історією краю, занурює в самобутню атмосферу його мешканців та сприяє укоріненню українців. 

Ввімкнувши аудіогід, постійно спостерігаєш момент якогось дива: неймовірно чуттєві історії героїв, цікаві факти дослідників, а також несподіваний музичний супровід, коли в якийсь момент асфальт стає музичним інструментом, тон якого залежить від вашої швидкості руху. 

Проєкт народився завдяки експедиції, яку було проведено майстернею GPS-аудіоподорожей «RoadDREAM». Її команда складається з антрополога Олексія Москаленко та саундпродюсера Тараса Галаневича, в портфоліо яких вже є археологічна аудіоекскурсія з Києва до Витачева. Цього ж разу ми подорожуємо вже з Києва до Дудок, де розташувався УЛІС.

Дуже важливим є те, що “Подорож у Київське Полісся” має соціальну місію: щоб якнайбільше людей знало про історію свого краю та пишалося ним. Гід знаходиться у відкритому доступі й ним може скористатися будь-хто, а УЛІС у свою чергу буде сприяти його розповсюдженню. У майбутньому є плани розширити географію покриття та розповідати й далі цікаві історії. Своїм проєктом УЛІС також планує підштовхнути й інших підприємців розвивати свою громаду. 

Голосом “Подорожі у Київське Полісся” став Дмитро Сухолиткий-Собчук — режисер кінострічки “Памфір”. 

Переходь за посиланням https://expedition.ulis.me/ та відчуй усю магію подорожі!