НБУ курс:

USD

41,09

-0,00

EUR

45,59

-0,00

Готівковий курс:

USD

41,35

41,30

EUR

45,95

45,80

Клубний будинок Illinsky House відкрив двері першим гостям

Клубний будинок Illinsky House відкрив двері першим гостям

18 грудня клубний будинок Illinsky House, що на Подолі, відкрив двері першим гостям — представникам різних столичних медіа. Захід організували з нагоди завершального етапу будівництва проєкту. 

«Станом на сьогодні у будинках, яких в проєкті два, виконані всі внутрішні оздоблювальні роботи. Дворівневий паркінг також повністю готовий. Виконані й основні будівельні роботи з благоустрою у внутрішньому дворику, який до літа стане зеленою оазою спокою та відпочинку. Успішно протестоване й архітектурне підсвічування фасадів. Наразі клубний будинок знаходиться на фінальній стадії будівельної готовності перед прийняттям в експлуатацію» — розповів Андрій Мельник, генеральний менеджер будівельних проєктів Alliance Novobud. 

Гостям провели екскурсію внутрішніми просторами клубного будинку та підземним паркінгом. Один із житлових просторів задекорували під готову квартиру в стилі лофт з нотками різдвяного настрою. Меблі та вишуканий декор надали партнери заходу: компанія FREEDOM — офіційний представник в Україні елітних італійських та німецьких фабрик меблів, світла, сантехніки, декору та компанія ZELENA — галерея подарунків із місією нести у світ красу. Серед цього простору команда проєкту провела брифінг й відповіла на питання журналістів. Модерували  захід Ірина та В’ячеслав Дюденки, корінні кияни, експерти з моди та давні друзі клубного будинку Illinsky House.   

Варто зазначити, що не лише представники медіа стали гостями заходу. Вітали цього дня на території клубного будинку і його резидентів. Їм також провели екскурсію готовими просторами й запропонували за келихом ігристого познайомитися та поспілкуватися з сусідами. В рамках зустрічі провели благодійний збір на потреби розвідувально-ударного підрозділу «Бродяги» БпАК ЗСУ.   

«Клубний будинок Illinsky House  — знаковий для Alliance Novobud проєкт, адже він стане першим реалізованим у столиці. Нам хотілося скоріше показати його громадськості та резидентам, тож, як тільки з’явилася така можливість, ми вирішили провести невеликий захід-знайомство. Загалом, вважаю, що події такого масштабу, як завершальний етап будівництва проєкту бізнес-класу під час воєнного стану, сьогодні є чимось скоріше унікальним, аніж звичним» — зауважила Ірина Міхальова, CMO Alliance Novobud. 

Illinsky House — це два будинки у стилі неокласики з урахуванням особливостей історичної забудови Подолу. Для його будівництва використовуються інноваційні технології та натуральні матеріали. Архітектура комплексу підкреслює дбайливе ставлення до історії Подолу. В оздобленні фасадів домінують натуральний камінь, декоративна цегла та керамограніт.

З питань придбання житлової та комерційної нерухомості в клубному будинку Illinsky House звертайтеся в офіс продажу за адресою: м. Київ, вул. Іллінська, 22, або за телефоном: +38 (044) 344-06-93. Кількість вільних площ обмежена!