НБУ курс:

USD

41,28

+0,03

EUR

45,71

+0,00

Готівковий курс:

USD

41,50

41,42

EUR

46,14

45,92

"Охматдит" оголосив тендер на зимову консервацію за 10 млн

"Охматдит" оголосив тендер на зимову консервацію за 10 млн
"Охматдит" після ракетної атаки. Фото: ДСНС

Національна дитяча спеціалізована лікарня "Охматдит", яка розташована на вул. В. Чорновола, 28/1, оголосила про тендер на проведення протиаварійних робіт вартістю 9,51 млн грн та технічний нагляд за ними на суму 132 тис. грн. Фінансування робіт здійснюватиметься за рахунок благодійного фонду "Таблеточки".

Про це пишуть "Наші гроші".

Відповідно до даних системи "Прозорро", кінцевий термін подачі пропозицій — 9-10 жовтня.

Замовник хоче, щоб до 15 листопада вже були виконані першочергові протиаварійні роботи на будівлі "Охматдиту", яка зазнала пошкоджень внаслідок ракетного удару у липні.

"Роботи будуть проведені по закриттю прорізів вікон та дверей, які були знищені під час ракетної атаки 8 липня цього року. Також нам необхідно закрити інженерні мережі, які були також знищені. І потрібно зробити так, щоб ця будівля пережила цю зиму, враховуючи те, що ми продовжуємо тут надавати медичну допомогу", — зазначив виконувач обов’язків гендиректора "Охматдиту" Олександр Урін.

Для участі в тендері компаніям потрібно мати необхідну матеріально-технічну базу, відповідне обладнання, досвід виконання ремонтних робіт та річний дохід за 2023 рік, який складає не менше ніж 50% від очікуваної вартості закупівлі.

На сайті МОЗ повідомляється, що наразі завершено перший етап інструментального обстеження, який був необхідний для початку протиаварійних робіт. На підставі обстеження "НДІпроектреконструкція" передали лікарні технічні звіти, кошториси та експертну оцінку для виконання необхідних робіт.

Тендер на технічний нагляд передбачає наявність у учасників спеціалізованої техніки, сертифікованих інженерів та досвіду у проведенні технічного нагляду за ремонтами громадських будівель.

Для участі у тендері на технічний нагляд учасникам необхідно мати:

  • базовий набір техніки та обладнання, включаючи лазерну рулетку (дальномір), прилад для вимірювання міцності будівельних матеріалів, нівелір, комп'ютер (ноутбук) та принтер;
  • договір на виконання технічного нагляду за ремонтом або будівництвом громадських будівель, а також позитивний відгук від попереднього замовника;
  • щонайменше одного кваліфікованого працівника: сертифікованого інженера з технічного нагляду, який має досвід роботи не менше 3 років, сертифікованого інженера з охорони праці та керівника проекту, відповідального за технічне керівництво.

Зауважимо, у серпні благодійний фонд "Охматдит – Здорове дитинство" відмовився передавати зібрані на відновлення 378 млн грн самій лікарні. Представники лікарні були обурені такою поведінкою та розглядали можливість розірвати правовідносини з фондом через його "недобросовісні дії та потенційні шахрайські практики".