Кім роз’яснив, як платитиме громадянам за здачу ворожих коригувальників вогню

Кім роз’яснив, як платитиме громадянам за здачу ворожих коригувальників вогню

Голова Миколаївської ОВА Віталій Кім детально пояснив процедуру отримання винагороди за надання інформації про ворожих корегувальників вогню в області.

Забезпечте стрімке зростання та масштабування компанії у 2024-му! Отримайте алгоритм дій на Business Wisdom Summit.
10 квітня управлінці Арсенал Страхування, Uklon, TERWIN, Епіцентр та інших великих компаній поділяться перевіреними бізнес-рішеннями, які сприяють розвитку бізнесу під час війни.
Забронювати участь

"Надайте відомості на осіб, які, на вашу думку, коригують вогонь окупанта, військових та допомагають їм. Надсилайте ці відомості на електронну скриньку", – написав він у Facebook.

Кім уточнив, що у листі необхідно буде зазначити ПІБ особи, яка передає окупантам місця перебування українських військових або корегує вогонь ворога. Також треба зазначити такі дані:

  • номер мобільного телефону;
  • адресу проживання;
  • геолокацію місця перебування або інші наявні відомості, які допоможуть встановити особу.

Крім того, необхідно буде дати докладний опис події або фактів, за наявності фото- та відеодокази або факти в електронному вигляді, які вказують, що особа допомагає військовим РФ, а також надати ПІБ заявника та контактний номер телефону для подальшого зв'язку та уточнення обставин.

"Після детальної перевірки та підтвердження наданої інформації, ви отримаєте винагороду у розмірі $100", – підсумував Кім.

Нагадаємо, що за день до цього Кім пообіцяв виплачувати громадянам по $100 за надання інформації про ворожих корегувальників вогню у Миколаївській області.