У медичній мережі “Добробут” новий генеральний директор

У медичній мережі “Добробут” новий генеральний директор

На посаді генерального директора медичної мережі «Добробут» Олега Калашнікова змінив Вадим Шекман, який раніше працював головним виконавчим директором мережі

Співвласник “Добробуту” Олег Калашніков очолив новостворену наглядову раду компанії. Такі зміни зумовлені розвитком компанії – розгалуження та посилення системи корпоративного управління, перерозподіл функціоналу серед топ-менеджерів є логічним продовженням цього розвитку.

Вадим Шекман – досвідчений управлінець в сфері фармацевтики, медицини та інформаційних технологій, що 30 років жив та працював у США, де створив успішний бізнес із надання медичних та реабілітаційних послуг LifeCare Home Health & In-Home Services. Експерт у сфері оптимізації бізнес-процесів та інтеграції інформаційних технологій у виробничу діяльність. Є співголовою Комітету постачальників медичних послуг Американської торговельної палати в Україні.

Головне завдання для нас – зробити так, аби якісні медичні послуги залишалися доступними для населення. Незважаючи на війну та її наслідки, мережа “Добробут”, як і раніше, будує довгострокові плани, в тому числі – вихід мережі на національний рівень. Відповідно, Олег Калашніков очолив наглядову раду компанії та зосередиться на розробці стратегічних рішень щодо подальшого розвитку “Добробуту”, а я керуватиму всіма операційними напрямками та готуватиму компанію до розбудови у післявоєнний період. Компанії, які не змінюються, не беруть до розрахунку динамічні зміни в країні та в світі, зазнають невдачі. Тож наш вибір – послідовний розвиток та зростання, а також адекватні та вчасні зміни задля підтримки високого рівня доступних медичних послуг в Україні” – зазначає новий генеральний директор медичної мережі “Добробут” Вадим Шекман.