Український кіберспортивний клуб NAVI передав на фронт уже понад 225 авто. Власник клубу Максим Кріппа прокоментував це

Український кіберспортивний клуб NAVI передав на фронт уже понад 225 авто. Власник клубу Максим Кріппа прокоментував це
NAVI разом із партнерами передали вже понад 220 повністю укомплектованих автомобілів

Щодня з моменту повномасштабного нападу росії український кіберспортивний клуб NAVI ремонтує, комплектує, обслуговує, а потім передає на фронт броньовані та багатоцільові машини. Транспорт надходить у розпорядження десантно-штурмових і сухопутних військ, ССК і військових адміністрацій для виконання стратегічних завдань на сході та півдні України.

Андрій Галась, полковник, начальник логістики Командування Десантно-штурмових військ Збройних Сил України.

"Забезпечення мобільності військових підрозділів при виконанні бойових завдань є вкрай важливою складовою їхніх успіхів. На жаль, автівки дуже швидко виходять з ладу. Тож потреби в них — постійні. Передані Акордбанком і NAVI авто працюють на сході і на південному напрямку і щодня допомагають підрозділам Десантно-штурмових військ ЗСУ виконувати завдання".

Усього за цей час NAVI разом із партнерами передали вже понад 220 повністю укомплектованих автомобілів, пофарбованих у захисний колір. Останні п'ять пікапів були закуплені спільно з MK Foundation і були передані 59 окремій мотопіхотній бригаді імені Якова Гандзюка. У листопаді 2022 року ця бригада брала участь у боях на Херсонському напрямку та звільненні правобережжя Херсонщини.

П'ять пікапів були закуплені спільно з MK Foundation і були передані 59 окремій мотопіхотній бригаді імені Якова Гандзюка

"„До Перемоги" — гасло 59 окремої мотопіхотної бригади імені Якова Гандзюка. Такий самий принцип закладено в назві Natus Vincere (з латинської — Народжені Перемагати). Упевнений, ці машини допоможуть нашим військовим та наблизять момент перемоги України. Ми ж, використовуючи всі інформаційні ресурси клубу, в рамках співпраці з United24 продовжимо організовувати благодійні матчі та привертати увагу громадськості до злочинів росії на території нашої країни", — прокоментував передання автомобілів власник клубу Максим Кріппа.

Воїни впевнені, що ці автомобілі допоможуть наблизити перемогу України

Раніше NAVI організували благодійний шоу-турнір із гри Counter-Strike: Global Offensive за участю найкращих кіберспортивних команд з усього світу. Під час турніру вдалося зібрати $ 500 000, уся сума була спрямована до фонду United24 і піде на закупівлю медичного обладнання для українських лікарів.

Також на початку листопада 2022 року український клуб провів благодійну трансляцію зі збором пожертв на потреби фонду "Землячки". 794 000 гривень, що вдалося зібрати за три години, було витрачено на купівлю зимового спорядження для жінок, які захищають Україну на фронті та в тилу.