НБУ курс:

USD

41,21

--0,06

EUR

45,96

--0,24

Готівковий курс:

USD

41,55

41,45

EUR

46,55

46,39

Google інтегрував Gemini у функцію Smart Reply у Gmail

Google інтегрував Gemini у функцію Smart Reply у Gmail
Ілюстрація: ua.depositphotos.com

Google оголосив про інтеграцію технології штучного інтелекту Gemini у функцію Smart Reply у Gmail. Завдяки цьому користувачі отримають більш змістовні та детальні варіанти швидких відповідей, замість простих фраз на кшталт "Вже працюю над цим" або "Звучить чудово".

Економічна відповідальність: Топ платників податків 2024
Якщо ваша компанія входить до топ-10 підприємств своєї галузі, якщо вона свідомо будуєте “білий бізнес” та чесно платить податки задля підтримки держави — запрошуємо взяти участь у проєкті “Економічна відповідальність: Топ платники податків 2024”
Заповнити анкету

Про це повідомили у пресслужбі Google.

Відтепер, Smart Reply на основі штучного інтелекту буде пропонувати кілька варіантів відповідей, які враховують контекст листування. Користувачі зможуть навести курсор або затиснути відповідь на смартфоні, щоб переглянути детальний текст. Ці відповіді можна буде відредагувати, переписати або надіслати без змін.

Google зазначає, що попередні варіанти відповідей були занадто обмеженими, і новий підхід з використанням Gemini дозволить значно розширити можливості швидкої комунікації.

Поки що нові розумні відповіді будуть доступні лише англійською мовою і розповсюджуються серед користувачів Gmail у таких планах Google Workspace: Gemini Business, Enterprise, Education, Education Premium та Google One AI Premium.

Інтеграція Gemini обіцяє зробити спілкування у Gmail ще швидшим та ефективнішим, надаючи користувачам більше можливостей для налаштування відповідей відповідно до контексту.

Нагадаємо, минулого року Google додав “синю галочку” для листів електронної пошти Gmail. Нова позначка з’явиться поряд з іменами відправників, які підтвердили свою особистість через функцію BIMI. Таким чином, з появою синіх галочок користувачі зможуть бути впевнені, що це не спам, а лист відправила компанія, а не шахраї.

Джерело фото: ua.depositphotos.com