НБУ курс:

USD

41,17

--0,04

EUR

45,95

--0,01

Готівковий курс:

USD

41,55

41,46

EUR

46,45

46,30

Вебзастосунок для Google Pixel Buds отримав підтримку Windows та macOS

Вебзастосунок для Google Pixel Buds отримав підтримку Windows та macOS
Ілюстрація: ua.depositphotos.com

Тепер користувачі Google Pixel Buds можуть автоматично оновлювати свої навушники через вебзастосунок, який став доступним для операційних систем Windows та macOS.

Економічна відповідальність: Топ платників податків 2024
Якщо ваша компанія входить до топ-10 підприємств своєї галузі, якщо вона свідомо будуєте “білий бізнес” та чесно платить податки задля підтримки держави — запрошуємо взяти участь у проєкті “Економічна відповідальність: Топ платники податків 2024”
Заповнити анкету

Про це повідомили в службі підтримки Google.

Якщо раніше оновлення здійснювалися лише на пристроях Android, то тепер для користувачів ПК та Mac з'явилася нова можливість. Для цього достатньо відвідати сайт mypixelbuds.google.com.

На Windows (версія 11 або новіша) і macOS (починаючи з Sonoma 14) користувачі можуть отримувати оновлення прошивки для своїх навушників через вебзастосунок, доступний на офіційному сайті.

Оновлення завантажується автоматично, коли навушники використовуються разом із пристроями Pixel або іншими пристроями на базі Android 6.0+.

Процес оновлення займає близько 10 хвилин, і він може бути перерваний та поновлений, якщо виникнуть перешкоди, такі як недостатній заряд пристроїв або виймання навушників із футляра.

Щоб перевірити, чи встановлена остання версія прошивки, користувачі можуть зайти в налаштування навушників і перевірити розділ "Оновлення мікропрограми". Якщо оновлення недоступне, значить у вас уже встановлена найсвіжіша версія програмного забезпечення.

Налаштування оновлень

Додаток Pixel Buds Web Companion для моделей Pixel Buds Pro і Pro 2 не підтримує автоматичні оновлення, тому користувачам цих моделей потрібно самостійно контролювати процес оновлення.

Нове оновлення вебінтерфейсу для користувачів Windows і macOS спрощує процес обслуговування навушників Pixel Buds і робить їх інтеграцію з різними пристроями зручнішою для ширшого кола користувачів.

Користувачі можуть керувати автоматичними оновленнями. Для телефонів Pixel з Android 10 або новішої версії відкрийте "Налаштування" → "Система" → "Оновлення програмного забезпечення" → "Оновлення додатків", і натисніть "Налаштування" під назвою підключених навушників Pixel Buds. На інших пристроях Android: запустіть програму Google Pixel Buds. Прокрутіть униз, виберіть "Додаткові налаштування" → "Оновлення мікропрограми". Натисніть на "Автоматичне оновлення", щоб увімкнути або вимкнути його.

Для ручного оновлення помістіть навушники в зарядний футляр. Перейдіть до "Налаштування" → "Система" → "Оновлення додатків", і натисніть "Налаштування" під назвою навушників. Відкрийте розділ "Оновлення мікропрограми" і торкніться "Доступне оновлення вручну". Дотримуйтесь інструкцій на екрані, процес займе близько 15 хвилин.

В Google наголосили, що додаток Pixel Buds Web Companion для Pixel Buds Pro і Pro 2 не матиме автоматичних оновлень.

Нагадаємо, навушники мають 11-міліметровий драйвер, 6-ядерний аудіопроцесор і використовують спеціальні алгоритми для усунення шуму. Крім того, наявна функція під назвою Silent Seal для адаптації до форми вух, щоб максимізувати шумопоглинання. 

У режимі активного шумозаглушення Pixel Buds Pro мають до 7 годин автономної роботи, без нього – до 11. Футляр забезпечує до 20 годин прослуховування при ввімкненому активному шумопоглинанні, при вимкненому – до 31 години, а також підтримує бездротову зарядку. Коштують вони 199,99 доларів.

Джерело фото: ua.depositphotos.com