НБУ курс:

USD

41,37

+0,02

EUR

46,04

+0,05

Готівковий курс:

USD

41,55

41,45

EUR

46,55

46,39

14 років та 900 проєктів. Як веб-студія Megasite допомагає бізнесам рости у світі цифрових технологій

megasite, веб-студія

Megasite — одна з найуспішніших веб-студій України. Компанія заснована понад 14 років тому, за цей час стала визнаним лідером у сфері веброзробки. Цей успіх ґрунтується на досвіді, інноваціях та командній роботі, що підтверджують численні нагороди та відгуки клієнтів. Тим паче, що візія компанії — стати глобальним лідером у сфері цифрових технологій, допомагаючи бізнесам зростати через інноваційні онлайн-рішення

Чому Megasite успішні

Досвід і стабільність

 Компанія за роки своєї діяльності реалізувала понад 900 проєктів у різних нішах, що дало їм можливість стати експертами в галузі. Серед клієнтів — ресторанний бізнес, виробництво, автомобільна індустрія та багато інших. Географія замовників – від США та Франції до ОАЕ та Казахстану.

Висококваліфікована команда

Megasite постійно інвестує в розвиток своїх співробітників. Вони проводять навчання, менторство, а також пропонують корпоративні курси англійської мови, що сприяє постійному підвищенню кваліфікації працівників.

За словами CEO компанії Сергія Колозенко, постійно вкладатися в навчання та розвиток персоналу - це must have. 

"Наша команда — це наш найцінніший ресурс. Ми інвестуємо в навчання, щоб постійно бути в тренді та впроваджувати найновіші рішення для наших клієнтів", - говорить Сергій.

Також СЕО підкреслює, що основою для їхнього успіху стала злагоджена робота команди та фокус на технологічні інновації:  

Ми намагаємося йти попереду конкурентів, постійно вдосконалюючи наші процеси та продукти. Це дозволяє нам створювати проєкти, що дійсно працюють для бізнесу.  

Сергій Колозенко
Сергій Колозенко СЕО Megasite

Нагороди та визнання

 Студія отримала 12 призових місць у конкурсі "Web Awards 2023", а також стала найкращою IT-компанією України за версією "IT Rating" у тому ж році. Їхні проєкти були відзначені й на міжнародній арені, зокрема на конкурсі "Awwwards", де вони здобули нагороди за інноваційні вебрішення з анімаційними 3D-ефектами.

Проєкти, що вражають

 Серед їхніх знакових робіт варто відзначити розробку корпоративного сайту для "Skyeton", провідного українського виробника БПЛА. Створення сервісу для відомого шеф-кухаря Євгена Клопотенка — "Makitra", що допомагає знаходити шеф-кухарів для особистих подій. Ще один важливий клієнт — "Zollex", відомий бренд автомобільних товарів, для якого студія створила не один корпоративний сайт.  Крім того, Megasite реалізувала кілька цікавих проєктів для компаній у сфері криптовалют, що вимагають високого рівня безпеки та професіоналізму. Їхні рішення для криптобізнесу справляють враження своїм підходом та дизайном.

Рейтинги та ринок 

Megasite активно використовує різні канали для просування свого бренду, і компанія посідає провідні місця у пошуковій видачі по всій Україні. Вони також отримують клієнтів через особисті рекомендації та участь у бізнес-спільнотах, що сприяє стабільному зростанню та довірі до компанії.

Успіх студії також підтверджують позитивні відгуки клієнтів, що високо цінують не тільки якість виконаних проєктів, а й підтримку після запуску сайтів та рекламні кампанії в Google Ads. Зокрема компанії "Агротек-Інвест" та "BES", високо оцінюють професіоналізм команди, особливо в непрості умови воєнного часу. Високий рівень сервісу, зручність адміністрування сайтів та активність команди в процесі розробки - ключові фактори, які враховуються клієнтами при виборі Megasite. 

Окрім всього, клієнтам цікава й унікальна торговельна пропозиція, яку пропонує компанія - співпраця з мінімальним ризиком для клієнта завдяки першому платежу в розмірі 10%.