НБУ курс:

USD

41,19

+0,05

EUR

45,49

+0,11

Готівковий курс:

USD

41,48

41,41

EUR

45,90

45,75

Sony анонсувала запуск блокчейну Soneium: що нового для користувачів

Sony анонсувала запуск блокчейну Soneium: що нового для користувачів
Фото: ua.depositphotos.com

Sony Block Solution Labs Pte. Ltd. анонсувала запуск нового блокчейну Soneium, який призначений для створення інфраструктури Web3 і впровадження нових децентралізованих послуг. Про це йдеться на сайті Sony.

Soneium стане публічним блокчейном з відкритою мережею, де може брати участь будь-який користувач. Компанія має намір розробити та запустити цю мережу, щоб забезпечити загальний доступ до різноманітних Web3-додатків і послуг.

Користувачі зможуть взаємодіяти з іграми Web3, NFT-маркетплейсами та іншими послугами через додатки, сумісні з Soneium. Технологія блокчейну забезпечить децентралізоване управління даними через цифрові гаманці.

Sony Block Solutions Labs також планує досліджувати нові послуги в партнерстві з іншими підрозділами Sony Group, створюючи варіанти використання, які можуть зацікавити нових користувачів Web3. Особлива увага буде приділена захисту прав контенту, новим механізмам повернення прибутку і можливостям для активної участі творців контенту.

Для розробників будуть надані інструменти та середовища для роботи з Soneium. Компанія планує запуск тестової мережі для спільної розробки додатків і подальше впровадження основної мережі, яка забезпечить доступ до різних програм і послуг Web3.

Sony також планує використовувати послуги Web3, такі як криптовалютна торгівля через S.BLOX Inc., для створення нових програм і послуг, що зроблять Web3 частиною повсякденного життя.

Фото: ua.depositphotos.com