НБУ курс:

USD

41,21

-0,00

EUR

45,96

-0,00

Готівковий курс:

USD

41,53

41,47

EUR

46,45

46,30

Стало відомо, коли запуститься рекрутинг-сервіс у Резерв+

Стало відомо, коли запуститься рекрутинг-сервіс у Резерв+
Фото: ua.depositphotos.com

Сервіс рекрутингу в додатку Резерв+ стане доступним у жовтні 2024 року. Завдяки цьому оновленню користувачі зможуть швидше знаходити актуальні вакансії у військових частинах для своєї майбутньої служби. Про це повідомляє Міноборони.

Економічна відповідальність: Топ платників податків 2024
Якщо ваша компанія входить до топ-10 підприємств своєї галузі, якщо вона свідомо будуєте “білий бізнес” та чесно платить податки задля підтримки держави — запрошуємо взяти участь у проєкті “Економічна відповідальність: Топ платники податків 2024”
Заповнити анкету

"Ми ставили перед собою амбітну мету, щоб застосунок Резерв+ крім базової функції оновлення даних став інструментом, де військовозобов'язаний, призовник чи резервіст міг розв'язати свої питання у кілька кліків. І відкриття можливості обрати собі місце служби — один з важливих кроків, які ми робимо для цього. Поступово ми будемо покращувати функціонал сервісу. Тож чекатимемо відгуків користувачів про свій досвід", — заступниця міністра оборони України з питань цифровізації Катерина Черногоренко.

Новий сервіс рекрутингу в додатку Резерв+ допоможе користувачам обрати посади, які найкраще відповідають їхньому досвіду, навичкам і вподобанням. У системі будуть доступні як бойові, так і небойові позиції.

Також під час пошуку вакансій користувачі повинні заповнити коротку анкету. На основі цієї інформації та вибраних навичок система запропонує найбільш відповідні варіанти. 

Додаток міститиме детальний опис вакансій, включаючи інформацію про бригади, їх командування, досягнення та публікації в ЗМІ.

Однією з особливостей сервісу є процес вибору вакансій і алгоритми системи. Інтуїтивно зрозумілий інтерфейс дозволить швидко приймати рішення: натиснути "плюс", щоб зберегти пропозицію для подальшого ознайомлення, або "мінус", щоб відхилити її.

Нагадаємо, що мобільний додаток Резерв+для військовозобов'язаних, призовників та резервістів, який дозволяє оновити дані без відвідування ТЦК запрацював вранці, 18 травня. 

В Міноборонизазначили, що застосунок захищений від DDOS-атак та намагань ворога його зламати, тому функція авторизації може працювати не у всіх одночасно.

Фото: ua.depositphotos.com