НБУ курс:

USD

41,45

+0,04

EUR

46,11

--0,01

Готівковий курс:

USD

41,75

41,65

EUR

46,63

46,45

Vodafone розпочав продаж номерів з кодом 075

Фото: ua.depositphotos.com
Фото: ua.depositphotos.com

Мобільний оператор "Vodafone Україна" розпочав продажі номерів з новим кодом - 075. Як ідеться у повідомленні компанії, вони вже доступні до замовлення на сайті або через застосунок My Vodafone.

Економічна відповідальність: Топ платників податків 2024
Якщо ваша компанія входить до топ-10 підприємств своєї галузі, якщо вона свідомо будуєте “білий бізнес” та чесно платить податки задля підтримки держави — запрошуємо взяти участь у проєкті “Економічна відповідальність: Топ платники податків 2024”
Заповнити анкету

Також нові номери можна підключити на умовах контракту чи змінити діючий номер передплати в мережі магазинів Vodafone. Наразі клієнти можуть обрати наявні номери з діапазонів (075)1ххххххх – (075)4хххххх. Згодом перелік номерів, доступних для замовлення або покупки, буде розширюватись.

Клієнти можуть обрати собі номер серед наявних у точках продажу або на сторінці "Вибір номеру" на сайті Vodafone. Сервіс дозволяє не тільки підібрати, але й резервувати бажаний номер, який відповідає потрібним критеріям.

Зокрема, можна:
➡️ підібрати номер за маскою: конструктор номерів дозволяє гнучко задати параметри пошуку (наприклад, вказати 5ХХХ111 і отримати номери саме з такими цифрами);
➡️ підібрати номер за датою, побачивши всі варіанти номерів, які співпадають з датою якоїсь події;
➡️ просто задати три-чотири однакові чи не однакові цифри, що стоять поруч в будь-якому місці номеру, наприклад, всі варіанти з 123;
➡️ підібрати пул номерів, схожих на запропонований самим користувачем;
➡️ виключити з потенційного номеру конкретні цифри;
➡️ "закодувати" у номер улюблене слово: для цього потрібно написати його кирилицею або латиницею як на клавіатурі кнопкового телефону;
➡️ система також сама може запропонувати рандомні варіанти красивих номерів без вказання якихось параметрів користувачем.

Нагадаємо, що до цього Vodafone мав в розпорядженні чотири номерні коди - 050, 066, 095 та 099. 6 березня Нацкомісія з регулювання сфер електронних комунікацій, радіочастотного спектра та послуг поштового зв'язку видала оператору дозвіл на користування кодом 075.

Тоді компанія повідомляла, що використала 8,15 мільйона номерів з 10 мільйонів технічно можливих із кодом 050, 8,044 мільйона з кодом 066, 8,1 мільйона з кодом 095 та 7,72 мільйона з кодом 099. Втім, кількість актуальних клієнтів в Україні Vodafone наразі вказує у 15,8 мільйона.

В свою чергу, конкурент Vodafone - "Київстар" - у лютому також отримав новий для себе код мережі - 077. Компанія в травні заявляла, що почне задіювати номери з кодом 077 приблизно в липні, але поки про початок продажів так і не повідомляла.

Джерело фото: ua.depositphotos.com