НБУ курс:

USD

41,36

+0,01

EUR

45,99

--0,16

Готівковий курс:

USD

41,73

41,67

EUR

46,62

46,50

Заблоковані користувачі на X зможуть переглядати дописи своїх блокувальників

Заблоковані користувачі на X зможуть переглядати дописи своїх блокувальників
Фото: Depositphotos

У соцмережі X незабаром публікації користувачів стануть видимими навіть для тих облікових записів, які вони заблокували. Про це повідомив власник платформи Ілон Маск.

Економічна відповідальність: Топ платників податків 2024
Якщо ваша компанія входить до топ-10 підприємств своєї галузі, якщо вона свідомо будуєте “білий бізнес” та чесно платить податки задля підтримки держави — запрошуємо взяти участь у проєкті “Економічна відповідальність: Топ платники податків 2024”
Заповнити анкету

"Функція блокування блокує акаунту можливість взаємодії, але не блокує видимість публічних публікацій", — написав Маск.

Додамо, що наразі платформа X показувала повідомлення "ви заблоковані", коли користувач намагався переглянути профіль особи, яка його заблокувала. Це обмеження не лише заважало бачити публікації, а й унеможливлювало доступ до коментарів, підписників та іншої інформації.

Також джерело в компанії X розповіло The Verge, що нова функція впроваджується, оскільки користувачі можуть бачити та взаємодіяти з обліковими записами, які їх заблокували, якщо вони заходять з незаблокованого акаунта.

Нагадаємо, минулого року Ілон Маск фактично погрожував видалити всі функції блокування, за винятком можливості заблокованого користувача надіслати повідомлення блокувальнику. 

"Блокування буде видалено як "функцію", за винятком DM. Це не має сенсу", - писав Маск. 

Фото: ua.depositphotos.com