НБУ курс:

USD

41,25

+0,03

EUR

45,71

--0,44

Готівковий курс:

USD

41,51

41,44

EUR

46,30

46,11

На кордоні з Молдовою перестав працювати пункт пропуску

На кордоні з Молдовою перестав працювати пункт пропуску
Фото: ДПСУ

Вдень, 2 жовтня було призупинено роботу пункту пропуску "Паланка - Маяки-Удобне" на кордоні з Молдовою.

Економічна відповідальність: Топ платників податків 2024
Якщо ваша компанія входить до топ-10 підприємств своєї галузі, якщо вона свідомо будуєте “білий бізнес” та чесно платить податки задля підтримки держави — запрошуємо взяти участь у проєкті “Економічна відповідальність: Топ платники податків 2024”
Заповнити анкету

Про це повідомили у Держмитслужбі.

Зазначається, що роботу пункту пропуску "Паланка-Маяки-Удобне" було тимчасово призупинено з технічних причин.

Митники радять по можливості обирати інші пункти пропуску для перетину державного кордону, а про відновлення роботи буде повідомлено додатково.

Також повідомляється, що проїзд транзитною ділянкою автодороги "Одеса-Рені" здійснюється в штатному режимі.

Нагадаємо, сьогодні вранці через нічну атаку РФ у міжнародному пункті пропуску між Україною та Румунією "Орлівка" тимчасово були призупинені пропускні операції.

Об 11:40 митники повідомили, що поромний пункт пропуску "Орлівка" на кордоні з Румунією відновив свою роботу. Пропускні операції здійснюються у звичайному режимі.

Нагадаємо, у пункті пропуску на україно-польському кордоні "Шегині-Медика" 26 серпня розпочалися ремонтні роботи. Через це можливе сповільнення руху транспортних засобів. Ремонт триватиме півтора місяця.

Крім того, у пункті пропуску на україно-польському кордоні "Дорогуськ – Ягодин" на ділянці в'їзду до Польщі з 5 серпня поляки також проводять ремонт. Через це можливе сповільнення пропуску вантажних транспортних засобів на виїзд з України. Роботи триватимуть до 14 листопада цього року.