НБУ курс:

USD

41,41

+0,05

EUR

46,12

+0,12

Готівковий курс:

USD

41,80

41,72

EUR

46,60

46,44

На кордоні з Угорщиною ускладнено рух автомобілів на одному з КПП: що сталося

КПП "Захонь-Чоп"
КПП "Захонь-Чоп". Фото: mukachevo.net

У пункті пропуску "Чоп-Захонь", що на кордоні з Угорщиною, ускладнено рух автомобілів через ремонтні роботи.

Економічна відповідальність: Топ платників податків 2024
Якщо ваша компанія входить до топ-10 підприємств своєї галузі, якщо вона свідомо будуєте “білий бізнес” та чесно платить податки задля підтримки держави — запрошуємо взяти участь у проєкті “Економічна відповідальність: Топ платники податків 2024”
Заповнити анкету

Про це повідомляє Державна митна служба України. 

"За інформацією від митних органів Угорщини, сьогодні, 4 вересня, з 9:00 по 16:00 год. у пункті пропуску "Чоп-Захонь" на суміжній стороні здійснюватимуться ремонтні роботи", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що у зв’язку з цим очікується ускладнення руху транспортних засобів в обидва напрямки.

У Держмитслужбі просять зацікавлених осіб, які планують перетинати українсько-угорський кордон у даному напрямку, врахувати зазначену інформацію та, при можливості, обирати інші пункти пропуску.

На яких КПП затримки руху

Нагадаємо, у пункті пропуску на україно-польському кордоні "Шегині-Медика" 26 серпня розпочалися ремонтні роботи. Через це можливе сповільнення руху транспортних засобів. Ремонт триватиме півтора місяця.

Також у пункті пропуску на україно-польському кордоні "Гребенне – Рава-Руська" з понеділка, 12 серпня, Польща розпочала ремонтні роботи, через що може бути ускладнений перетин кордону.

Крім того, у пункті пропуску на україно-польському кордоні "Дорогуськ – Ягодин" на ділянці в'їзду до Польщі з 5 серпня поляки також проводять ремонт. Через це можливе сповільнення пропуску вантажних транспортних засобів на виїзд з України. Роботи триватимуть до 14 листопада цього року.

Раніше повідомлялося, що у пункті пропуску "Устилуг-Зосін" на українсько-польському кордоні можливі затримки руху транспорту через реконструкцію ділянки дороги. Ремонтні роботи триватимуть до 30 листопада 2024 року.