НБУ курс:

USD

41,36

+0,04

EUR

46,01

+0,21

Готівковий курс:

USD

41,60

41,50

EUR

46,15

46,00

"Укрзалізниця" оновлює інфраструктуру: з початку року відремонтовано вже понад 700 км колій

"Укрзалізниця" оновлює інфраструктуру: з початку року відремонтовано вже понад 700 км колій
Фото: ua.depositphotos.com

В "Укрзалізниці" тривають планові роботи з ремонту колій. Так, за 8 місяців 2024 року залізничники вже встигли відремонтувати 737,6 км колій, що становить 62% від запланованого обсягу на рік. 

Економічна відповідальність: Топ платників податків 2024
Якщо ваша компанія входить до топ-10 підприємств своєї галузі, якщо вона свідомо будуєте “білий бізнес” та чесно платить податки задля підтримки держави — запрошуємо взяти участь у проєкті “Економічна відповідальність: Топ платники податків 2024”
Заповнити анкету

Про це повідомляє пресслужба УЗ.

Зазначається, що залізничники активно працювали над оновленням колій у південному та західному напрямках, аби пасажири, зокрема діти, влітку мали можливість комфортно подорожувати на відпочинок до українських гір та моря.

В "Укрзалізниці" повідомили, що на дільницях з інтенсивним рухом поїздів капітальним ремонтом оновили майже 239 км колій та близько 499 км – іншими ремонтами. Вид та обсяги робіт на тих чи інших дільницях залізничники обирають у залежності від ступеня зношеності колії, необхідності виконати повну або часткову заміну її елементів.

Крім того, за 8 місяців цього року оновлено 634 стрілочні переводи, з яких 142 – капітальним ремонтом, та 492 – іншими видами ремонтів.

В компанії зауважили, що як і зазвичай, цьогоріч ремонт колійної інфраструктури відбувається за планом, тож роботи не позначаються на інтенсивності руху пасажирських і вантажних поїздів.

Нагадаємо, до кінця цього року "Укрзалізниця" планує відремонтувати 1 200 км колій.

Крім ремонту колій, "Укрзалізниця" цьогоріч планує капітально відремонтувати 42 пасажирські вагони, а також замовила побудову 66 нових, у тому числі 4 – для осіб з інвалідністю. Оновити збираються ще й вагони для перевезення дипломатичних делегацій.

Фото: ua.depositphotos.com