На віртуальному фестивалі IKEA можна заглянути в будинки зіркових дизайнерів та кухарів

На віртуальному фестивалі IKEA можна заглянути в будинки зіркових дизайнерів та кухарів
www.ikea.com

Шведський концерн IKEA проводить віртуальний фестиваль, що надихає жити комфортно та екологічно. Онлайн-формат дає можливість побувати в гостях у відомих стилістів, дизайнерів та кухарів. Двері своїх будинків та офісів відчинили понад 100 творців

16 вересня проходить віртуальний фестиваль IKEA , який надихає людей любити свій будинок і створювати в ньому комфортне середовище не лише завдяки дизайнерським рішенням, але й атмосфері, яку приносить спілкування з друзями або такі хобі, як співи, ігри з друзями, кулінарія.

Усі бажаючі можуть зазирнути до будинків всесвітньо відомих художників, дизайнерів та кухарів, які на один день перетворили своє житло на віртуальні сцени. Така концепція відчинила двері понад 100 будинків творчих людей.

Зайти на фестивальний майданчик можна без реєстрації, за посиланням .

Дизайнер Вірджіла Абло. Скріншот відео на сторінці фестивалю IKEA

Всім охочим відчиняє двері паризька студія Вірджіла Абло – світової зірки, дизайнера-універсала, кумира мілініалів, з яким IKEA раніше співпрацювала над колекцією MARKERAD.

А о 23:00 відчиняться двері лондонської студії британки Ільзи Кроуфорд , автора та креативного директора Studioilse, яка розповість про актуальний дизайн житла.

Організатори фестивалю подумали і над тим, щоб його учасники отримали безліч практичних порад, як зробити повсякденне життя більш екологічним.

Дизайнер Ільза Кроуфорд. Скріншот відео на сторінці фестивалю IKEA

Наприклад, є можливість поспостерігати, що і як готує у себе вдома пристрасний шанувальник овочів Пол Свенссон (Paul Svensson), шведський шеф-кухар у ресторані, відміченому зіркою Мішлена . Він показує, як перейти на безвідходну кулінарію, готуючи неймовірні страви з інгредієнтів, які завалялися у холодильнику, дає безліч рекомендацій, ділиться дуже оригінальними та дивними, на перший погляд, рецептами.

Шеф-кухар Пол Свенссон. Скріншот відео на сторінці фестивалю IKEA

Рапоккі - гостра корейська страва з локшиною рамен і паличками з рисового тіста - вчить готувати зірка K-Pop Шейла Чжанке.

Шейла Чжанке. Скріншот відео на сторінці фестивалю IKEA

Відома шведська геймерка Сандра Естерлунд (Sandra Österlund) знайомить із новою колекцією ігор.

А у випуску "Розмови на кухні" експерти переконують у значущості домашніх ігор, які допомагають комунікувати, творити, заряджатися енергією, позбавлятися негативу.

Частина активностей запланована та офлайн у магазині IKEA у Києві.