PepsiCo запустила енергетик з коноплі: замінює чашку кави

PepsiCo запустила енергетик з коноплі: замінює чашку кави
PepsiCo запустила енергетик з коноплі: замінює чашку кави

PepsiCo запускає у США новий енергетичний напій із коноплі. Rockstar Unplugged не містить цукру та представлений у трьох смаках: чорниця, маракуйя та малиновий огірок.

Забезпечте стрімке зростання та масштабування компанії у 2024-му! Отримайте алгоритм дій на Business Wisdom Summit.
10 квітня управлінці Арсенал Страхування, Uklon, TERWIN, Епіцентр та інших великих компаній поділяться перевіреними бізнес-рішеннями, які сприяють розвитку бізнесу під час війни.
Забронювати участь

Про це пише newfood.media.

Енергетик виготовляється з олії конопляного насіння, вітамінів групи В, м’яти і меліси та містить 80 мг кофеїну на банку: набагато менше, ніж інші її напої Rockstar Energy, де показник коливаються від 160 мг до 240 мг на порцію. 

Список інгредієнтів був сформований так, щоб зацікавити жінок і молодих споживачів, які зазвичай не є основними покупцями енергетичних напоїв.

"Ці елементи в енергетичному напої допомагають підтримувати невимушений, вільний і душевний настрій", — зазначили у PepsiCo, оголошуючи про запуск продукту. 

Rockstar Unplugged не містить цукру та представлений у трьох смаках: чорниця, маракуйя та малиновий огірок.

Запуск знаменує перший крок PepsiCo в США в категорії конопель. Це відбулося після багаторічних очікувань, що PepsiCo та її колега-гігант Coca-Cola можуть почати займатися категоріями напоїв з канабісу. Проте варто зазначити, що у даному випадку компанія презентувала напій з коноплі, яка не містить психоактивних сполук.

До цього PepsiCo випробувала ідею напою з коноплі в Німеччині, запустивши Rockstar Energy + Hemp​ минулого року. Проте американський конопляний енергетичний напій є іншим продуктом: це версія без цукру з рослинними інгредієнтами, тоді як напій для німців створений з женьшеню, гуарану, цукру та таурину.