ПриватБанк оголосив конкурс дизайну віртуальних обкладинок карт до Дня вишиванки

ПриватБанк оголосив конкурс дизайну віртуальних обкладинок карт до Дня вишиванки

Державний ПриватБанк оголосив серед художників та дизайнерів конкурс "Вишивай карту" зі створення цифрових обкладинок карток у гаманцях Apple Pay або Google Pay. Про це повідомляється на сайті фінустанови.

Забезпечте стрімке зростання та масштабування компанії у 2024-му! Отримайте алгоритм дій на Business Wisdom Summit.
10 квітня управлінці Арсенал Страхування, Uklon, TERWIN, Епіцентр та інших великих компаній поділяться перевіреними бізнес-рішеннями, які сприяють розвитку бізнесу під час війни.
Забронювати участь

Взяти участь можуть громадяни України старше 18 років, які мають відкритий аккаунт в Instagram. До 12:00 16 травня потрібно надіслати на пошту [email protected] лист з темою "Конкурс до Дня вишиванки", до якого буде прикріплено дві власні роботи з візерунками у стилі української вишиванки. Також потрібно вказати нікнейм у Instagram та номер телефону.

Зображення мають бути у форматі png та мати розмір не більше 1536 x 969 пікселів. На них також не має бути зброї, прямих закликів до насильства чи агресії.

Для визначення переможців створено спеціальну комісію, що складається зі спеціалістів з дизайну, маркетингу, піару та інноваційних продуктів ПриватБанку. Критеріями для вибору переможця будуть відповідність темі конкурсу та оригінальність роботи.

Роботи трьох півфіналістів будуть розміщені у колекції віртуальних обкладинок до Дня вишиванки (19 травня), а малюнки головного переможця – до Дня Незалежності (24 серпня).

Нагадаємо також, що нещодавно ПриватБанк продовжив період безкомісійного використання смартфона як платіжного терміналу на два місяці.