Російський виробник побутової техніки BORK почне працювати в Україні

Російський виробник побутової техніки BORK почне працювати в Україні

В Україну приходить ще один російський бренд — компанія BORK, яка виробляє побутову техніку преміального сегменту, у грудні відкриє у Києві перший офлайн-магазин та заявляє про намір відкрити в Україні ще кілька бутіків

5 грудня 2021 російський бренд побутової техніки преміум-класу BORK відкриє свій перший бутік в Україні. Він буде розташований у ТРЦ Ocean Plaza на 1 поверсі в галереї площею 250 квадратних метрів. Окрім того, компанія вже запустила сайт українського інтернет-магазину BORK.

Про це повідомили на сайті консалтингової компанії UTG .

Компанія BORK у своїх бутіках реалізує техніку для дому преміум-сегменту. А під час створення продукції приваблює дизайнерів з усього світу: Швейцарії, Австралії, Японії, Кореї та інших країн. Наприклад, ціни на мультиварки цього бренду стартують від 14 тисяч гривень. Пилососи – від 9 до 22 тисяч гривень. Зволожувачі повітря – від 9 до 26 тисяч гривень.

Найближчим часом BORK планує відкрити ще кілька бутіків на території України. Всього у компанії сьогодні 68 бутіків у Росії та країнах СНД.

ДОВІДКА

BORK – бренд побутової техніки, зареєстрований у 2001 році у Німеччині. Ініціатором створення торгової марки та інвестором грошових коштів виступила російська компанія "Технопарк". Основною метою проекту було виробництво фірмової преміальної техніки для дому.

Нагадаємо, що рік тому в Україні запрацював російський інтернет-магазин Wildberries, який у липні 2021-го потрапив під санкції РНБО. Незважаючи на це, маркетплейс і досі продовжує працювати.