Ukrainian Gambling Council запускає проєкт з надання психологічної допомоги гравцям

Ukrainian Gambling Council запускає проєкт з надання психологічної допомоги гравцям

Офіс психологічної підтримки гравців до 9 січня 2022 року працюватиме в тестовому режимі. Дзвінки оброблятимуться операторами з 10:00 до 20:00

Ukrainian Gambling Council оголосила, що з 21 грудня 2021 року починає свою роботу новий проєкст на базі UGC – Офіс психологічної підтримки гравців. 

У межах даного проєкту професійні психологи надаватимуть безкоштовні первинні консультації людям, які відчувають, що мають певні проблеми з ігровою залежністю, та членам їхніх родин. Окрім психологічних консультацій, також буде організована відповідна безкоштовна індивідуальна та колективна терапія для тих гравців, які цього потребують. 

Коментуючи початок роботи Офісу психологічної підтримки гравців, голова Ukrainian Gambling Council Антон Кучухідзе зазначив: «Проєкти у сфері соціальної відповідальності грального бізнесу – це фундамент, на якому побудована індустрія азартних ігор в усьому цивілізованому світі. І особливо важливим є те, що представники українського легального ринку гемблінгу розуміють це на самому початку його становлення. Впевнений, що робота Офісу дасть змогу гравцям, які мають певні проблеми з ігровою залежністю, та членам їхніх родин отримувати необхідну психологічну допомогу та повернутись до сприйняття азартних ігор насамперед як розваги». 

Безкоштовні консультації кваліфіковані психологи надаватимуть цілодобово, 7 днів на тиждень. Для отримання відповідних консультацій з питань ігрової залежності звертайтесь за номерами телефонів:

0800 33 05 80для дзвінків всередині України (безкоштовно);

067 502 89 53 – для абонентів Київстар; 

099 110 22 98 – для абонентів Vodafone. 

До 9 січня 2022 року Офіс психологічної підтримки гравців працюватиме в тестовому режимі. Дзвінки оброблятимуться операторами з 10:00 до 20:00. Починаючи з 10 січня 2022 року Офіс перейде на цілодобову роботу. 

ДОВІДКА

UGC – всеукраїнська профільна гемблінгова громадська спілка, яка прагне об'єднати всю легальну гральну індустрію в єдиний голос для забезпечення стабільного та ефективного розвитку грального бізнесу в Україні. UGC виступає головною платформою для комунікації між державою та всією легальною гемблінг-індустрією. Станом на сьогодні кількість членів UGC вже становить 23 легальні організатори азартних ігор, організації у сфері гемблінгу та представники ЗМІ.