Netflix запустив нове медіа Tudum з анонсами прем'єр, ексклюзивними інтерв'ю та відео зі зйомок

Netflix запустив нове медіа Tudum з анонсами прем'єр, ексклюзивними інтерв'ю та відео зі зйомок

Найбільший стрімінговий сервіс Netflix запустив сайт-додаток Tudum , де розповідатиме про проанонсовані прем'єри, розміщуватиме ексклюзивні інтерв'ю з зірковими режисерами та акторами, репортажі зі зйомок, а також обіцяє бонуси найактивнішим фанатам.

З цього дня глядачі зможуть зазирнути за лаштунки кінопроектів, які має намір показати Netflix, на новому сайті-додатку стрімінг-сервісу. Там будуть публікувати матеріали про нові фільми та серіали, інтерв'ю та відео зі зйомок.

Нові медіа називали Tudum не випадково: це звук, який супроводжує заставку Netflix, що з'являється під час запуску всіх проектів платформи.

"Зустрічайте Tudum — вашу перепустку за лаштунки, яка дозволить більше дізнатися про улюблені фільми, серіали Netflix та їхні зірки. Поки ми тільки запустилися, але на вас чекають ексклюзивні інтерв'ю, відео зі зйомок та багато інших бонусів", — повідомляється в Twitter сервісу.

Назва Tudum також має глобальний віртуальний фестиваль, який Netflix провів для своїх фанатів у вересні. Були показані найочікуваніші проекти, які презентували зайняті в них зірки: другий сезон "Відьмака", четвертий сезон "Дуже дивних справ", мультсеріал "Аркейн" (створений з всесвітньої гри League of Legends).

"Netflix - це частина культурного духу часу, і я рада, що у своїй роботі можу підтримувати стосунки з фанатами по всьому світу через їхні улюблені фільми та серіали".

Бозома Сент-Джон.
Бозома Сент-Джон. директор з маркетингу Netflix

Завдання нового ресурсу   підігрівати інтерес фанатів до кінопроектів, давати їм нові теми для розмови про улюблені серіали та фільми. Користувачі можуть поставити запитання та отримати відповідь. Наприклад, запитати, як довго живуть відьмаки, де купити спортивний костюм із "Ігри в кальмари" або як зробити намисто із серіалу "Зовнішні мілини". Завдяки такому контенту кіноісторії стануть частиною їхнього життя.

З актуальної інформації, розміщеної на сайті,    анонси всіх нових випусків серіалів та фільмів у грудні 2021 року.

Передплатники Netflix зможуть дивитися Tudum зі свого облікового запису Netflix, а при підборі контенту враховуватимуть їх переваги.

Поки що запущена версія англійською мовою, але поступово додаватимуться й інші.