Вийшов трейлер анімації від Disney та Pixar - спін-офа культової серії "Історія іграшок"

Вийшов трейлер анімації від Disney та Pixar - спін-офа культової серії "Історія іграшок"

Студії Disney і Pixar випустили трейлер нової анімації про легендарного космічного рейнджера Базза Лайтера, котрий завоював любов цілого покоління шанувальників мультфільмів "Історія іграшок"

Науково-фантастична пригодницька анімація від Walt Disney Pictures та Pixar Animation Studios під назвою Lightyear є спін-офом серії мультфільмів "Історія іграшок" та її приквелом, в якому буде розказана історія походження персонажа Базза Лайтера, легендарного космічного рейнджера.

Його озвучив Кріс Еванс, американський актор, популярність якому принесла роль Капітана Америки у кінематографічному всесвіті Marvel. За словами Еванса, фільм заснований не на історії іграшки "Базз Лайтер" із попередніх фільмів, а є історією людини-астронавта, чиї пригоди надихнули на створення "Історії іграшок"

Режисерами стрічки стали Анґус Маклейн, Галін Сусман.

"Lightyear", про який вперше було оголошено майже рік тому на Дні інвестора Disney у 2020 році, вийде у світовий прокат 17 червня 2022 року. Стрічка з'явиться через кілька місяців після виходу фільму Pixar "Turning Red", який дебютує 11 березня 2022 р.

Мультфільм вийде одразу і на цифрових платформах.

В українському прокаті прем'єра очікується 16 липня 2022 року.

Чим відома "Історія іграшок"

Серія "Історія іграшок" (Toy Story) відома тим, що мультфільми були створені за допомогою комп'ютерної графіки.

Вони отримали безліч нагород та номінацій, серед яких "Оскар", "Енні", "Золотий глобус", "Греммі" та інші. На основі серії було випущено кілька спін-офф та відеоігор.

Прокат "Історії іграшок" був дуже успішним. Перший мультфільм, що вийшов у 1995 році, окупила витрати на виробництво $33 хв у перший же уїк-енд, через що ціни на акції студії Pixar зросли з $22 до 49 і це принесло компанії $1,2 млрд.

Кожен наступний фільм заробляв більше за попередній. У сукупності касові збори серії становили понад $3 млрд.

На сьогодні "Історія іграшок" посідає 4 місце у рейтингу найкасовіших мультфільмів.