Сума донатів в криптоактивах для ЗСУ за понад три місяці війни перевищила $100 млн, - Мінцифри 

біткоїн, біток, криптовалюта, гроші майбутнього, новітні гроші, гроші 21 століття

За понад три місяці російської агресії на території України загальна сума донатів в криптоактивах перевищила 100 мільйонів доларів. Ці кошти йдуть на закупівлю автомобілів на передову, дрони та інше необхідне обладнання для ЗСУ.  

Забезпечте стрімке зростання та масштабування компанії у 2024-му! Отримайте алгоритм дій на Business Wisdom Summit.
10 квітня управлінці Арсенал Страхування, Uklon, TERWIN, Епіцентр та інших великих компаній поділяться перевіреними бізнес-рішеннями, які сприяють розвитку бізнесу під час війни.
Забронювати участь

Про це повідомив голова Міністерства цифрових трансформацій Михайло Федоров.  

"За понад 3 місяці загальна сума донатів в криптоактивах перевищила $100 млн, із них понад $60 млн надійшли в криптофонд Aid For Ukraine. За ці кошти закуповуємо автомобілі на передову, дрони та інше необхідне обладнання для наших захисників", - поінформував Федоров. 

За його словами, український криптобізнес також долучився до збору коштів. 

"Блокчейн-компанія Everstake задонатила $10 млн в крипті, з яких $3,4 млн - в наш криптофонд Aid For Ukraine. Цих коштів достатньо, щоб закупити понад 5 тисяч бронежилетів, кожен з яких рятує життя наших захисників", - додав міністр. 

Нагадаємо, в Україні створили благодійну NFT-колекцію Save Azov із 777 піксельних зображень українських воїнів, щоб зібрати кошти на підтримку Збройних Сил України. Кошти (40% від продажу NFT) мали спрямувати безпосередньо полку "Азов".