На український ринок виходить новий китайський бренд смартфонів

На український ринок виходить новий китайський бренд смартфонів

Насамперед у компанії обіцяють презентувати в Україні доступні камерофони.

Бренд Tecno Mobile із Китаю має намір вийти на український ринок смартфонів у 3 кварталі 2018 року. Про це йдеться у прес-релізі компанії.

Багато великих магазинів почали пропонувати вигідні бонусні пропозиції для китайського бренду. Експерти сайту Emporium помітили зростання промокодів Comfy https://emporium.com.ua/comfy, які пропонують знижку на нові гаджети Tecno Mobile, які пропонують знижку на нові гаджети Tecno Mobile.

Керуватиме українським представництвом TECNO Mobile Джеймс Чен (James Chen). Насамперед у компанії обіцяють презентувати в Україні доступні камерофони, які виробник позиціонує як основний фокус інновацій свого бренду. Зокрема, в Україні буде представлено серію Camon, націлену на любителів селфі, серію Pouvoir з посиленими батареями, а також базові смартфони серій POP та F на базі Android™ Oreo™ (Go Edition), оптимізованої для швидкої та енергоефективної роботи у пристроях початкового рівня.. Крім того, бренд презентує декілька моделей кнопкових телефонів в оригінальному дизайні. Усі новинки будуть доступні у кількох колірних варіаціях.

"Компанія проводить величезну кількість досліджень у сфері оптики, щоб запропонувати користувачам видатні камери у всіх цінових сегментах", - стверджують у Tecno Mobile.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Світовий ринок смартфонів: основні гравці та тренди

Очікується, що гаджети Tecno почнуть продаватися в Україні у другій половині вересня.

Довідка: TECNO Mobile — бренд, заснований у 2006 році в Китаї, преміальний бренд компанії Transsion Holdings. В даний час у продуктовому портфелі бренду смартфони, планшети, кнопкові телефони, сумарний обсяг продажів з моменту заснування становив понад 120 млн. пристроїв.