В Атлантичному океані горить корабель, завантажений автомобілями Porsche, Bentley та Volkswagen

В Атлантичному океані горить корабель, завантажений автомобілями Porsche, Bentley та Volkswagen
Felicity Ace горить і дрейфує у морі. Фото: The Drive

Біля узбережжя Азорських островів (Атлантичний океан) горить та дрейфує корабель-автовоз Felicity Ace. На його борту кілька тисяч люксових автомобілів марок Porsche, Bentley і Volkswagen.

Про це повідомляють видання Washington Post та The Drive.

Маршрут корабля пролягав з Емдена в Німеччині до порту Девісвілл в американському штаті Род-Айленд, згідно з даними онлайн-трекерів суден.

Під час руху на одній із вантажних палуб спалахнула пожежа. Незабаром капітан повідомив, що більше не може керувати судном через надзвичайну ситуацію.

Військово-морський флот Португалії проінформував, що один з його патрульних катерів та чотири торгові судна допомагали в евакуації 22 членів екіпажу. Також було мобілізовано літаки португальських ВПС.

В даний час немає жодних подробиць про причину пожежі, крім того, що вона спалахнула у вантажному відсіку корабля.

Власники Felicity Ace намагаються організувати буксирування судна. Тим часом корабель горить та дрейфує у відкритому океані, але за ним стежить корабель берегової охорони Португалії.

Felicity Ace був побудували у 2005 році, його вантажопідйомність становить 17 738 тонн. При повному завантаженні корабель може перевозити майже 4 тисяч автомобілів.