Зламані дерева та затоплені вулиці: Київ накрила негода (ФОТО)

злива Київ, злива у Києва, негода, Київ шквальний вітер

Столицю України у середу, 29 червня, накрила негода - гроза, град та сильний вітер, внаслідок чого були зламані дерева та затоплені вулиці. 

Забезпечте стрімке зростання та масштабування компанії у 2024-му! Отримайте алгоритм дій на Business Wisdom Summit.
10 квітня управлінці Арсенал Страхування, Uklon, TERWIN, Епіцентр та інших великих компаній поділяться перевіреними бізнес-рішеннями, які сприяють розвитку бізнесу під час війни.
Забронювати участь

Про це повідомляє Київська міська державна адміністрація.  

Зазначається, що найінтенсивніші опади пройшли у Святошинському і Солом’янському районах. Через залповий дощ виникли підтоплення на проспекті Леся Курбаса і на бульварі Ромена Роллана.  

"Чергування бригад продовжується на вул. Олени Теліги, вул. Скляренка, вулицях біля ст. м. "Лівобережна". Залучено 24 одиниці техніки гідрослужби. Загалом "Київавтодор" має 91  одиницю спецтехніки і спецзасобів для ремонту й очистки системи зливової каналізації. Серед них мотопомпи, гідромонітори та насосні станції", - йдеться у повідомленні.  

Зокрема, відео та фото наслідків зливи очевидці масово публікують у соцмережах. Синоптики прогнозують, що така погода протримається до кінця доби. 

Також у Київській області та Києві шквальний вітер зламав дерева. У столиці на річку перетворилася кільцева дорога та багато інших вулиць. Також затоплені магазини. 

Нагадаємо, у Тернопільській області під час сильної зливи потік води зніс з дороги автомобіль, у якому перебували чоловік та дві дитини. Усі троє загинули.