Клієнти купуватимуть «мурашки»: чим актуальні книга «Економіка вражень» та фільм «Дім Gucci» - Марина Авдєєва, СК «Арсенал Страхування»

Клієнти купуватимуть «мурашки»: чим актуальні книга «Економіка вражень» та фільм «Дім Gucci» - Марина Авдєєва, СК «Арсенал Страхування»

«Коли продуктової конкуренції більше немає, наші клієнти купуватимуть «мурашки» (враження, емоції). І книга «Економіка вражень» саме про це», - ділиться рекомендаціями, що почитати у довгі новорічні свята Марина Авдєєва, керуючий акціонер СК «Арсенал Страхування».

А також вона розповіла , чим хороший фільм «Дім Gucci» і на які ораторські курси варто записатися власникам, які представляють свої компанії публічно.

Що почитати

«Економіка вражень. Битва за годину, увагу та гроші клієнта» Джозефа Пайна та Джеймса Гілмора

Марина Авдєєва : Я загалом люблю тему економіки враження та приділяю їй увагу. Вважаю, що за часів, коли продуктової конкуренції більше не існує, наші клієнти купуватимуть «мурашки» (враження, емоції). Навіть не так - вони вже зараз купують саме це. І книга "Економіка вражень" саме про це.

Але головне враження від книги я отримала завдяки тому, що до неї, до цього світового бестселера, увійшли кейси українських компаній.   Уявляєте? Наприклад, кейс мережі супермаркетів "Сільпо". Це круто.

Про авторів «Економіки вражень»: Джозеф Пайн та Джеймс Гілмор є засновниками компанії Strategic Horizons LLP – студії креативного мислення, яка допомагає компаніям знайти своє місце в «економіці вражень», підвищити цінність їхньої економічної пропозиції.

Джозеф Пайн - викладач у Державній програмі штату Пенсільванія з підготовки керівних кадрів, ад'юнкт-викладач IBM Advanced Business Institute, раніше він працював у IBM Corporation.

Джеймс Гілмор розпочинав свою кар'єру в Procter & Gamble, він є сертифікованим інструктором нестандартного мислення за методиками д-ра Едварда де Боно, а також членом Фонду креативної освіти та Асоціації креативного мислення Америки.

Що подивитися

«Дім Gucci» режисера Рідлі Скотта

Марина Авдєєва : Фільм «Дім Gucci » - чудовий бізнес-урок про те, чим може закінчитися бізнес із родичами.

Стрічка «Дім Gucci» знята за книгою Сари Форден «Дом Гуччі. Сенсаційна історія вбивства, божевілля, гламуру та жадібності». Вона розповідає про вбивство Мауріціо Гуччі, яке сталося у 1995 році. Головні ролі у фільмі зіграли Леді Гага, Адам Драйвер, Аль Пачіно, Джаред Лето, Джеремі Айронс.

Які лекції послухати

Коли мене запитують, які тренінги публічних виступів та курси копірайтингу я проходила, завжди говорю – це не тренінги, це книги.

Марина Авдєєва
Марина Авдєєва керуючий акціонер СК «Арсенал Страхування»

Марина Авдєєва : Я – людина, що постійно читає, з ранніх років захоплююся літературою. Тож із задоволенням слухаю лекції Дмитра Бикова. Нещодавно разом з дітьми слухала лекцію про Гаррі Поттера сучасного світу .

У цих лекціях є ще й незаперечна користь для кожного, кому потрібно добре висловлювати свої думки – все-таки література розвиває мову та образне мислення.

До речі, про копірайтинг та ораторську майстерність.

Рекомендую курси Дениса Каплунова та лекції ораторського мистецтва Ніни Звєрєвої. Їх легко можна знайти на Уoutube.

Корисно всім власникам, які представляють свої компанії публічно.