HBO Max випустив тризер приквела "Ігри престолів" та ролик спін-оффа "Загін самогубців"

HBO Max випустив тризер приквела "Ігри престолів" та ролик спін-оффа "Загін самогубців"
Кадр із тизера серіалу "Дім Дракона"

На івенті на честь швидкого виходу стрімінгового сервісу HBO Max в Європу показали перший тизер "Дома Дракона" - приквела "Ігри престолів" - і хвилинний фрагмент із серіалу Джеймса Ганна "Миротворець" - спін-оффа "Загону самогубців: Місія навиліт"

HBO Max випустив перший тизер "Дома Дракона" - одного з найочікуваніших серіалів 2022 року. Проморолик показали під час онлайн-презентації стрімінг-сервісу в Європі.

Також представили інші промо-матеріали очікуваних проектів платформи. Було показано хвилинний фрагмент серіалу Джеймса Ганна "Миротворець" з Джоном Сіною у головній ролі, реліз якого відбудеться у січні 2022. І продемонстрували фрагмент третього сезону "Спадкоємців" та анонсуючий ролик продовження "Сексу у великому місті" під назвою "And just like that". .." за участю Сари Джессіки Паркер, яку побачимо у грудні цього року.

Перший тизер "Дома Дракона"

Події у серіалі "Дім Дракона" - довгоочікуваному приквелі "Ігри престолів" - відбуваються приблизно за 200 років до подій оригінального серіалу. Сюжет розповідає історію Будинку Таргарієнов та громадянської війни Таргарієнов, яка стала відома як "Танець драконів".

У центрі сюжету представники двох гілок будинку Таргарієнов, між якими вибухнула династична криза після смерті Візериса I. Конфлікт призведе до кровопролитної громадянської війни, відомої як "Танець драконів".

В основу сценарію ліг перший том книги Джорджа Мартіна "Полум'я та кров".

У трейлері представлені короткі фрагменти різних бойових сцен та лицарських турнірів.

У проморолику можна побачити виконавців головних ролей Метта Смітта та Емму Д'Арсі, а також у серіалі грають Міллі Олкок, Ів Бест, Емілі Кері, Педді Консідайн та інші актори.

"Боги. Королі. Вогонь. Кров. Не сни зробили нас королями... а дракони", - проголошує закадровий голос Метта Сміта, який зіграв у серіалі Деймона Таргарієна.

Шоураннерами проекту виступають Мігель Сапочник ("Гра престолів"), Райан Кондал ("Ремпейдж", "Геракл"), а також Джордж Мартін.

HBO замовив серіалу 10 серій.

Прем'єра намічена на 2022 рік, але з точною датою релізу поки що не визначилися.

Перший ролик "Миротворця"

У представленому хвилинному фрагменті серіалу Джеймса Ганна "Миротворець" - спін-оффі фільму "Загін самогубців: Місія навиліт" - жорстоких кривавих сцен немає.

Співробітники організації Аманди Уоллер розмовляють у кафе, коли до них підсаджується "придурок" (Крістофер Сміт, він же Миротворець), з яким їм доручило працювати керівництво, і пояснює свою неоднозначну уніформу словами: "Вона вселяє страх у серця людей", а його піднімають на сміх.

В образі антигероя знову з'явиться Джон Сіна. З ним грають Деніель Брукс, Крістофер Хейєрдал, а також Дженніфер Холланд і Стів Ейджі, які вже виконували свої ролі в новому "Загоні самогубців", що вийшов цього літа.

Сценарій до всіх восьми серій "Миротворця" написав Джеймс Ганн, поки перебував на карантині (це сталося в період між продакшном "Загону самогубців" та "Вартових Галактики 3").

Прем'єра "Миротворця" відбудеться у січні 2022 року.

Тизер продовження "Сексу у великому місті"

Прем'єра на HBO Max - у грудні 2021 року.