Аксесуари для iPhone: добірка найкращих предметів та пристроїв

Аксесуари для iPhone: добірка найкращих предметів та пристроїв

Нещодавно американський бренд представив нову лінійку смартфонів, а з 15 жовтня вони стали доступні для покупки. Розробники старанно попрацювали над серією iPhone 13 , чого тільки вартий апдейт об'єктивів. Для зручного використання смартфону варто придбати кілька аксесуарів. Ми розповімо про найпопулярніші з них для iPhone.

Навушники: максимальна чистота відтворення

Шанувальники "яблучних" гаджетів та новинок: iPhone 13 Pro,   iPhone 13 Pro Max і Mini - віддають перевагу Apple AirPods або EarPods. Перші популярніші, оскільки вони бездротові. Переваги TWS-гарнітури американського бренду:

  • чистий звук;
  • висока чутливість мікрофонів;
  • два види шумозаглушення - активне та пасивне;
  • широкий частотний діапазон;
  • топові бездротові технології.

Під останнім мається на увазі швидке підключення через Bluetooth. Гарнітура Apple відрізняється довговічністю та надійністю.

Чохол: найкращий захист

Варто віддати перевагу оригінальній продукції. Протиударний чохол - аксесуар, що захищає не тільки корпус смартфона від подряпин та пошкоджень, а й начинку. Найпопулярніші види атрибутів:

  • з технологією бездротової зарядки;
  • із силікону;
  • шкіряні моделі;
  • чохли-книжки;
  • накладки та ін.

Компанія Razer пропонує аксесуари з охолодженням, що є актуальним для геймерів. Чохли-книжки трансформуються, можна встановити положення телефону. Це зручно під час перегляду фільмів або читання. Силіконові та шкіряні бампери менше, ніж інші види аксесуарів. Вони популярні завдяки широкій гамі відтінків.

MagSafe: новий погляд на зарядку

Бездротові технології не стоять дома, поповнення енергії не виняток. MagSafe – розробка Apple з магнітом. Заряджання зручне, особливо для водіїв. Завдяки магніту телефон надійно фіксується на спеціальній підставці. MagSafe швидко поповнює енергію, а тонкий провід не заважає під час використання пристрою.

Тринога та монопод

Останні iPhone отримали круті поновлення об'єктивів. Вони захоплюють більше світла, а значить, можна створювати топові кадри навіть у темну пору доби. Тренога – максимальна стабілізація для фотографії з високою чіткістю. Розробники передбачають згладжування нерівностей вбудованими ПЗ, але вони не гарантують такий результат, як штатив.

Монопод - незамінний пристрій для селфі великою компанією. Необхідно приєднати ручний штатив до телефону, встановити положення та натиснути клавішу для знімка або запису відео.