Podil Plaza & Residense: квартира в історичному центрі Києва, огляд ЖК

Podil Plaza & Residense: квартира в історичному центрі Києва, огляд ЖК

Цей ЖК — переосмислення класичного Подолу. Назва комплексу повною мірою показує статус та спосіб життя його мешканців

Забезпечте стрімке зростання та масштабування компанії у 2024-му! Отримайте алгоритм дій на Business Wisdom Summit.
10 квітня управлінці Арсенал Страхування, Uklon, TERWIN, Епіцентр та інших великих компаній поділяться перевіреними бізнес-рішеннями, які сприяють розвитку бізнесу під час війни.
Забронювати участь

Поділ — це не просто мікрорайон, це — спосіб життя. Життя щасливого, безпечного та комфортного, серед культурної спадщини.  Компанія STATUS GROUP займається облаштуванням столиці та історичного центру Києва. Девелопер будує споруди, що виділяються інфраструктурою місцевості, архітектурою, квартирами з терасами та  панорамними видами.  Одним з найтоповіших комплексів забудовника преміумкласу виступає  Podil Plaza & Residence (ЖК Поділ Плаза Резиденс).

Що потрібно знати про локацію комплексу

Поділ — культурний центр столиці. Район приваблює мешканців міста та туристів архітектурою споруд, історією, вишуканою атмосферою богемного життя. За кількістю культурних цінностей Поділ — лідер серед інших київських локацій. 

ЖК Podil Plaza & Residence (ЖК Поділ Плаза Резиденс) знаходиться за адресою вул. Глибочицька, 73 — близько до гори Щекавиця. Таке статусне сусідство поєднується з продуманою інфраструктурою та зручною транспортною розв’язкою.  Поруч безліч кафе, ресторанів, магазинів, аптек та інші об’єкти соціально-побутової інфраструктури. Пішки можна дістатися дитячого садку, школи та станції метро Контрактова площа. Плюсом також є близькість до набережної.   

Переваги видових квартир в ЖК Поділ Плаза Резиденс 

Цей ЖК — переосмислення класичного Подолу. Назва комплексу повною мірою показує статус та спосіб життя його мешканців. З вікон відкриваються види на природні та історичні локації міста. Дніпро, Андріївський спуск, Колесо огляну, Контрактова площа, Воздвиженка — милуватися пейзажами можна прямо з квартири. 

Серед інших переваг комплексу виділяють: 

  • власний фітнес-клуб та СПА;
  • відділення банку, кав'ярню та ресторан всередині;
  • двір, в який не зможуть заїжджати автівки;
  • ТЦ всередині комплексу — там мешканці знайдуть усе, що потрібно для відпочинку та побуту;
  • дитячий садок, де застосовуються авторські програми для розвитку;
  • цілодобову охорону з відеонаглядом тощо

Доповнюють комплекс бізнес-центр з офісними приміщеннями класу А, дворівневий закритий паркінг, а також дитячий та спортивний майданчики. 

Які квартири продаються в ЖК Поділ Плаза Резиденс  

Ретельно продумані планування квартир —  одна з головних гідностей забудовника STATUS GROUP. Девелопер пропонує різні об’єкти для інвестування: від невеликих однокімнатних квартир на 35 м2 до елітних пентхаусів та дворівневого житла — кожен знайде оптимальне рішення.

Квартири оздоблені автономним опаленням, що підвищує комфорт, а також зменшує витрати на комунальні послуги. Внутрішній простір продуманий таким чином, щоб в інвесторів була можливість реалізувати будь-які дизайнерські рішення, створивши розкішний інтер'єр.  

ЖК Поділ Плаза Резиденс — це не тільки прекрасний вибір житла, але й хороша інвестиція. Ціни на столичну нерухомість постійно ростуть, а в силу підвищеного попиту на квартири у цьому районі, падати ціна на квадрат не планує. Оскільки забудовник має відмінну репутацію, це робить купівлю такої нерухомості ще більш привабливим рішенням.