"ТЕДІС Україна" запустив корпоративний бот для співробітників

"ТЕДІС Україна" запустив корпоративний бот для співробітників
Фото: прес-служба "ТЕДІС Україна"

В одному з провідних національних FMCG-дистриб'юторів запустили корпоративний бот для співробітників. Він отримав назву ITed, яку було обрано в результаті голосування працівниками компанії “ТЕДІС Україна”.

ITed – це додаток, призначений для надання корисної інформації співробітникам та реалізований у двох месенджерах: Viber та Telegram.

Зокрема, за допомогою корпоративного бота будь-який співробітник "ТЕДІС Україна" може за лічені хвилини дізнатися про останні новини компанії, отримати відповіді на найчастіші питання (корпоративне навчання, медичне страхування та інші), замовити довідку з місця роботи, завантажити заяву на відпустку та багато іншого інше.

"Ми компанія національного масштабу, представлена у всіх регіонах України та об'єднує 2300 співробітників. Для нас важливо було створити зручний та технологічний інструмент внутрішньої комунікації. ITed – корпоративний бот, який щодня допомагатиме колегам, у тому числі новачкам компанії в процесі проходження адаптаційного періоду", - зазначила директор департаменту роботи з персоналом "ТЕДІС Україна" Ірина Івасюк.

Нагадаємо, 29 вересня 2021 року в Києві було названо фіналістів традиційного рейтингу найкращих роботодавців України за версією журналу "ТОП-100. Рейтинги найбільших".

З більш ніж 150 компаній експертним журі та редколегією видання було обрано 30 фіналістів, до складу яких потрапив один із провідних FMCG-дистриб'юторів країни – компанія "ТЕДІС Україна".

Раніше повідомлялося, що у 2021-му році компанія придбала 52 вантажних мікроавтобуси моделі RenaultMaster, що на 30% більше, ніж у 2020-му. Загальний показник інвестицій склав понад 40 млн. грн.