"Може, праску забув вимкнути": політолог розповів про тимчасове повернення в Україну Василя Бурби

"Може, праску забув вимкнути": політолог розповів про тимчасове повернення в Україну Василя Бурби

Політолог Денис Гороховський повідомив сьогодні, що колишній керівник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Василь Бурба тимчасово повернувся до України. 

"Ексголовний розвідник України Бурба повернувся до країни. Щоправда, без сім'ї, мабуть, залишив у Відні або на пляжі. Але кумедно інше, у нього вже куплені квитки з України, тож у країні він буквально на трохи. Може, праску забув вимкнути перед евакуацією, повернувся перевірити, а може, за кешем, все-таки довгий відпочинок в ОАЕ більш витратний, ніж в Австрії", — написав політолог. 

Як відомо, 10 лютого Бурба відлетів з країни через загрози російського вторгнення. Про це повідомив голова Інституту публічної політики та консалтингу Сергій Биков.

"Поки журналісти рахували, скільки олігархів та "опозиціонерів" втекло з країни на тлі зовнішньої загрози, за кадром залишилися інші знакові персонажі, які тихо випарувалися з країни. Не на чартерах чи приватних джетах, тому не потрапили на радари ЗМІ, але рухалися тією ж траєкторії, подалі від можливих ризиків та загроз", - написав він. За інформацією політолога, серед останніх виявився Бурба.