Офіцерів РФ відкликають з бойових позицій для участі у параді d Маріуполі

Офіцерів РФ відкликають з бойових позицій для участі у параді d Маріуполі
Фото: Слово і Діло

Увесь командний склад 71 мотострілецького полку окупаційних військ РФ знімають з бойових позицій і переводять на цілодобову охорону російських чиновників, що прибули для участі на параді 9 травня у зруйнованому Маріуполі, повідомляє Головне управління розвідки (ГУР).

"Російські загарбники настільки бояться нападу захисників України, що змусили офіцерів полку залишити бойові позиції та забезпечувати їхню (гостей з РФ, - Delo.ua)  цілодобову охорону", – йдеться у повідомленні.

В ГУР додають, що 71 гвардійський мотострілецький полк 42 мотострілецької дивізії 58 загальновійськової армії південного військового округу армії країни-окупанта (в/ч 16544) дислокується в станиці Калиновській Чеченської республіки.

Нагадаємо, що аби провести парад 9 травня, у Маріуполі проводиться термінове прибирання центральних вулиць від завалів, тіл убитих та нерозірваних російських боєприпасів.

До Маріуполя прибув перший заступник глави адміністрації президента Росії, відповідальний за питання внутрішньої політики РФ, Сергій Кирієнко.

Відомо, що нещодавно саме він став новим кремлівським куратором питань щодо ОРДЛО.