УДАР став потужною всеукраїнською силою, готовою брати на себе відповідальність – Артур Палатний

УДАР підготував план дій щодо виходу країни з кризи: "Економічний план дій: Захист. Безпека. Розвиток"
Артур Палатний. Фото: Facebook

УДАР гідно проходить новий етап зміцнення та зростання команди. Про це на з’їзді заявив голова виконавчого комітету партії Артур Палатний.

"Вже сьогодні ми готові діяти як потужна всеукраїнська сила, пропонувати рішення та брати на себе відповідальність. Своєю роботою ми доведемо, що УДАР гідний стати головною командою України", – сказав він.

За його словами, в основу партії УДАР входять народні та місцеві депутати, міські голови та лідери самоврядування, експерти, підприємці, ветерани та волонтери.

"Активний розвиток регіональних команд по всій Україні ще триває, і ми запрошуємо всіх патріотичних, професійних, порядних українців приєднуватись. Небайдужі громадяни можуть також брати участь у роботі партії завдяки проєкту "Українська команда УДАР", навіть формально не вступаючи до партії. Фактично це платформа, на якій кожен українець може долучитися", – наголосив Артур Палатний.

Як зазначив Палатний, партія вже підготувала план дій щодо виходу країни з кризи: "Економічний план дій: Захист. Безпека. Розвиток".

"З сильним лідером, із сильною командою, із потужною програмою перетворень, УДАР готовий брати на себе відповідальність за ситуацію в країні", – сказав Артур Палатний.

Раніше Палатний заявляв, що Офіс президента та Кабінет міністрів мають припинити цілеспрямовану кампанію з придушення місцевого самоврядування та тиску на політичних опонентів.

Перед цим він закликав терміново вже з лютого збільшити фінансування оборонної галузі, зокрема, "розморозити" підвищення зарплат військовим.